Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

''Μπαράζ'' συλλήψεων στη Β.Ελλάδα για πορνογραφία, οπλοκατοχή, κλοπή και ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/81e414be61b4a603527f31a1b18699cd_L.jpg
Σωρεία συλλήψεων σε πολλές περιοχές της Βόρεια Ελλάδας για τα αδικήματα της κλοπής, κατοχής ναρκωτικών και παράνομης οπλοκατοχής.
Ειδικότερα:



Συνελήφθη χθες  σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 50χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα ένα πιστόλι κρότου και 40 φυσίγγια κρότου, τα οποία και κατασχέθηκαν.
  • Ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη χθες  το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου,  διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών, για παράνομη οπλοφορία και ψευδή αναφορά στην Αρχή.
  • ''Χειροπέδες'' σε περιοχή του Κιλκίς καθώς ένας 57χρονος, σε βάρος του  οποίου εκκρεμεί μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για το αδίκημα της πλαστογραφίας.
  • Συνελήφθη για κλοπή  σε περιοχή της Ημαθίας  ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
    • Συνελήφθη χθες  το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 53χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή, δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,7 και 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 139,8 γραμμαρίων.
http://www.seleo.gr/images/genikesd/narkotika/12345.JPG

http://www.seleo.gr/images/genikesd/narkotika/1234.JPG

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου