Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: Ο Βύρων Πολύδωρας υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ – Σε εξέλιξη η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/04/Polydoras-600x274.jpg
Πολιτικό άντρα που η Νέα Δημοκρατία δύσκολα θα απορρίψει ετοιμάζεται να προτείνει για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ η κυβέρνηση, στη διάσκεψη των προέδρων που θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας.




Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η πρόθεση τoυ ΣΥΡΙΖΑ για συναινετική συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχής.

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/10/PolydorasESR02.png

Σύμφωνα με πληροφορίες του Crashonline.gr, σε λίγο αναμένεται να περάσει την πόρτα του Μαξίμου ο πρώην υπουργός επί Νέας Δημοκρατίας, Βύρων Πολύδωρας!
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές: 

«Η συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης είναι συνταγματική υποχρέωση των κομμάτων. Η διαρκής μέχρι σήμερα άρνηση της Ν.Δ. να συμβάλει στη συγκρότησή του, αποτελεί θεσμική παρεκτροπή, ιδιαίτερα τώρα, μετά και την απόφαση του ΣτΕ, ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες πρέπει να γίνει αποκλειστικά από το ΕΣΡ.

Όσοι επιμείνουν να αρνούνται να συμβάλουν στη συγκρότησή του, σημαίνει ότι μπλοκάρουν συνειδητά οποιαδήποτε δυνατότητα να μπει τάξη στην ασυδοσία του τηλεοπτικού τοπίου. Τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας, έχοντας σαφή πρόθεση τη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, θα προτείνουν στη διάσκεψη των προέδρων της Δευτέρας, πρόσωπο για τη θέση του προέδρου, το οποίο η Ν.Δ. δύσκολα θα μπορούσε ένα απορρίψει.

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα ο ελληνικός λαός θα βγάλει τελεσίδικα τα συμπεράσματά του για το αν ο πραγματικός στόχος της Ν.Δ. είναι η συνταγματική ορθότητα ή η διαρκής θεσμική αυθαιρεσία, με στόχο την οριστική υπονόμευση οποιοδήποτε διαγωνισμού».

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου