Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ρώσοι, Πολωνοί και Ουκρανοί κατακλύζουν τα Λουτρά Πόζαρ στην Πέλλα

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/239c838b10efcaa67df938ccf1900848_L.jpg
Οι ξένοι επισκέπτες καταφθάνουν με λεωφορεία, στο πλαίσιο ημερήσιων εκδρομών που πραγματοποιούν οι τουριστικοί πράκτορες στα Λουτρά του Πόζαρ, καθώς έχουν εξαπλωθεί πέρα από τα ελληνικά σύνορα οι ευεργετικές ιδιότητες των νερών.




Από Ρώσους, Πολωνούς και Ουκρανούς τουρίστες, λάτρεις των  θερμών νερών, κατακλύζονται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα τα Λουτρά του Πόζαρ στον δήμο Αλμωπίας, στην Πέλλα. 
“Εχουμε πολλούς ξένους τουρίστες. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή έρχονται γκρουπ Ρώσων. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για λούση. Έχουν γίνει νέοι χώροι λουτροθεραπείας, έχουμε και έναν εξωτερικό καταρράκτη, οι ανάγκες όμως ολοένα και αυξάνονται. Ο κόσμος που έρχεται αγαπάει τον τόπο και στη συνέχεια γίνεται πρεσβευτής της περιοχής”, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος.

Η διαθεσιμότητα που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή για να καλυφθούν οι ανάγκες των Ελλήνων και ξένων τουριστών κάθε ηλικίας, αγγίζει τις 4.500 δωμάτια και σύμφωνα με τον κ.Μπίνο είναι πολύ μεγάλη η πληρότητα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου