Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΦΟΣ: Στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και τσιπαρίστηκαν 312 αδέσποτα ζώα

https://i2.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/11/%CE%A6%CE%9F%CE%A3-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82.jpg?fit=701%2C394
Ο φιλοζωικός όμιλος Σερρών (ΦΟΣ) με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι: με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στειρώσεων αδέσποτων ζώων, που πραγματοποίησε για 7η φορά κατά το διάστημα 4 έως 17 Νοεμβρίου στις Σέρρες.




Απο την ανακοίνωση ευχαριστιών απουσιάζει ο Δήμος Σερρών, με τον οποίο ο ΦΟΣ βρίσκεται σε διαρκή κόντρα (εδώ και χρόνια), σχετικά με τη διαχείρηση των αδέσποτων ζώων.
Οπως αναφέρει ο ΦΟΣ:

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο χώρο της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την οργάνωση «Vets in action».

Συνολικά στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και τσιπαρίστηκαν 312 αδέσποτα ζώα (247 σκύλοι και 65 γάτες) απ’όλους τους δήμους του νομού Σερρών.

Στην ανακοίνωσή του εκφράζει τις ευχαριστίες

στους κτηνιάτρους της Ελβετικής οργάνωσης «Vets in action» κ. Konstantin Antov και Vladi Antov για την άριστη συνεργασία και την επαγγελματικότητά τους. Επίσης την εκπρόσωπο της οργάνωσης ”Vets in Action” Maya Vitler που ήρθε να μας γνωρίσει και συνέδραμε καθημερινά με την παρουσία της και το φακό της στην ανάδειξη του έργου των εθελοντών μας!
Το δήμο Εμμ. Παππά για την καθημερινή σίτιση των γιατρών και μελών της οργάνωσης κατά το χρονικό διάστημα του προγράμματος και την ενεργή συμμετοχή του σε αυτό.

https://i2.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/11/%CE%A6%CE%9F%CE%A3-2016-11-20_172956.jpg?w=660

Επίσης ευχαριστούμε τους δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Σιντικής και Ηράκλειας για τη ενεργή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και για τη βοήθειά τους σε ζωοτροφές και κτηνιατρικά φάρμακα προς ενίσχυση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών.
Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους ακούραστους εθελοντές μας που εργάστηκαν καθημερινά στο πρόγραμμα αφήνοντας προσωπική ζωή και ξεκούραση στην άκρη για όλο αυτό το διάστημα!!
Τους ευχαριστούμε για την αγάπη και την αυτοθυσία τους στις δύσκολες συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίσαμε, μέσα στο κρύο και κάποιες φορές και στη βροχή για να προστατέψουν όλα αυτά τα ζώα που πέρασαν από τα χέρια μας !!
Ευχαριστούμε τέλος και όλους τους φιλόζωους συνδημότες μας οι οποίοι συνέδραμαν με κάθε τρόπο στο να φέρουμε εις πέρας για μια ακόμη χρονιά αυτό το δύσκολο εγχείρημα.
Όλοι μαζί καταφέραμε αυτό το τεράστιο έργο προς όφελος των συμπολιτών μας και των αδέσποτων ζώων και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτό!!
Στις ανηλεείς επιθέσεις και ανυπόστατες κατηγορίες που δέχεται ο ΦΟΣ όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαιτέρως τον τελευταίο καιρό, εμείς απαντάμε με πράξεις και ουσιαστικά έργα αντιμετώπισης του τεράστιου προβλήματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, λαμβάνοντας έννομες πρωτοβουλίες πραγματικού πολιτισμού.
Με τιμή,
Η Πρόεδρος
Λίζα Τζόνας
Ο Γ. Γραμματέας
Αθανάσιος Παπαγεωργίου

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου