Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Χωρίς τον Μανωλά η Εθνική κόντρα στη Βοσνία- Ανακοίνωσε αποστολή ο Σκίμπε

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/42590bb4ad45b93a6e3be884d3bec777_L.jpg
Χωρίς τον Κώστα Μανωλά θα προετοιμαστεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.




Ο αμυντικός της Ρόμα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική ομάδα λόγω του τραυματισμού του στη μύτη και κατά συνέπεια έμεινε εκτός αποστολής από τον Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός τεχνικός επανέφερε τον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ενώ δεν έκρυβε κάποια έκπληξη στα ονόματα που ανακοίνωσε.
Η Εθνική ομάδα δίνει φιλικό παιχνίδι με την Λευκορωσία την ερχόμενη Τετάρτη στις 9 Νοεμβρίου και την επόμενη Κυριακή ακολουθεί η αναμέτρηση με την Βοσνία στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά η αποστολή

Τερματοφύλακες:
Στέφανος Καπίνο (Ολυμπιακός), Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ).
Αμυντικοί: 
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λειψία), Βασίλης Τοροσίδης, Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ).
Μέσοι: 
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Κάλιαρι), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Θανάσης Πέτσος (Βέρντερ), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Γιάννης Γιαννιώτας (ΑΠΟΕΛ).
Επιθετικοί: 
Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα), Απόστολος Βέλλιος (Νότιγχαμ), Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη), Νίκος Καρέλης (Γκενκ).

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/ellas_15.jpg

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου