Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Βραβείο υποκρισίας στον «μαρξιστή» Τσακαλώτο και τα 52 παλικάρια του

http://thecaller.gr/wp-content/uploads/2016/12/tsakalwtos.jpg
Μπράβο υπουργέ Τσακαλώτε! Αυτή η εξωραϊσμένη άποψη ότι ο κόσμος θα αλλάξει επειδή φοράτε ελβιέλες αντί για σκαρπίνια , τσαλακωμένα τα πουκάμισα σας, και κυρίως επειδή κρεμάτε στον αριστερό σας ώμο ένα κόκκινο εφηβικό σακίδιο, τα κατάφερε τελικά: 




 Έφερε στο φως το μέγεθος της υποκρισίας, όχι μόνο των μελών της κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά και των περίφημων 53 του ΣΥΡΙΖΑ. Ως αρχηγός αυτής της … ριζοσπαστικής συνιστώσας, δικαιούστε το βραβείο για τις περισσότερες εξευτελιστικές και αντιαριστερές πολιτικές πράξεις της τελευταίας διετίας!

Σεις καταρχήν υπογράψατε ό, τι πιο ταπεινωτικό για μία χώρα : την πλήρη υποταγή της στους δανειστές της – ή προτιμάτε «δυνάστες» όπως τους αποκαλεί ο πρωθυπουργός σας; Σείς, ο «μαρξιστής», ο αριστερός της ηθικής ανωτερότητας, που μέχρι προχθές καλούσατε τους πολιτικούς σας αντιπάλους να απαντήσουν με ποιόν είναι, «με τον Σόϊμπλε ή με την κοινωνία» … Αρκούμενος μόνο στους ενδυματολογικούς συμβολισμούς, παρακαλάτε στην ουσία να υπογράψετε ό, τι σε νέο μέτρο σας ζητήσουν ανερυθρίαστα, φέρνοντας στο φως την επικίνδυνη ανευθυνότητά σας, αλλά και κυρίως, την ακόρεστη δίψα σας για εξουσία. Σεις … το πολιτικό καμάρι των 53 ριζοσπαστών του ΣΥΡΙΖΑ!
Προηγήθηκε η υπαρχηγός της συνιστώσας, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η κάποτε υπουργός εκπρόσωπος των απόψεων σας στην κυβέρνηση, τείνει να αναδειχθεί σε παγκόσμια πρωταθλήτρια ανικανότητας, που στην σκληρή πραγματικότητα μεταφράζεται σε μιαν άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική τραγωδία. Η κυρία Χριστοδουλοπούλου αναδείχθηκε σε φαινόμενο σκληρότητας και αήθους πολιτικής απέναντι στους πρόσφυγες που εγκαταλείφθηκαν στα ελληνικά νησιά και έρχονται σε επαφή με μια πραγματικότητα επώδυνη κι απάνθρωπη.
Δεν ξεχνάμε βέβαια και τα αριστερά παλικάρια τύπου Καρτερού, που έχετε στους 53! Αυτά, που έσπευσαν να ξελασπώσουν τον επίσης δικό σας Δρίτσα για τους εναγκαλισμούς του με τον Κασιδιάρη στο Καστελόριζο. Τα οποία όμως, διόλου δεν ενοχλούνται από την παρουσία του ακροδεξιού εθνικιστή Καμμένου, που στηρίζει, εκβιάζει και γελοιοποιεί την «αριστερή» κυβέρνηση, και δηλώνει ότι θα την ρίξει αν ο Αρχιεπίσκοπος του το ζητήσει…Ναι, αυτά τα παλικάρια που κατάπιαν αμάσητη την εκπαραθύρωση του κύριου Φίλη, που δέχθηκαν με χαρά την ψήφο εμπιστοσύνης του γνωστού ακροδεξιού Νικολόπουλου, αλλά και τα αλήστου μνήμης φλερτ της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τους Χρυσαυγίτες επί προεδρίας της στην Βουλή…

Πολλά, πάρα πολλά τα αντιαριστερά επιτεύγματα της ριζοσπαστικής – μαρξιστικής συνιστώσας, της οποίας ηγείστε κύριε Ευκλείδη Τσακαλώτε!
 Εύγε στους 53!

 thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου