Στη διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης, που
υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιχειρήσεις, σύλλογοι και
παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό και θα δώσουν τη
δυνατότητα γευστικών δοκιμών στους επισκέπτες.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της τοπικής
γαστρονομίας, μεταξύ άλλων, η chef Στέλλα Σπανού, θα παρουσιάσει τη
διαδικασία παρασκευής της χριστουγεννιάτικης κρεατόπιτας και τη
χριστουγεννιάτικη εκδοχή της παραδοσιακής κολοκυθόπιτας Μακεδονίας. Η
pastrychef και μέλος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών
Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Κάκου, θα παρασκευάσει χειροποίητα κουλουράκια
στο workshop μαγειρικής που θα στηθεί στο χώρο.
Δηλώσεις συμμετοχής για επιχειρήσεις και παραγωγούς θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 9.00-15.00, στο τηλέφωνο 2313318215 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: foodfestival@thessaloniki.gr
seleo.gr
Δηλώσεις συμμετοχής για επιχειρήσεις και παραγωγούς θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 9.00-15.00, στο τηλέφωνο 2313318215 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: foodfestival@thessaloniki.gr
seleo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου