Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ξεκινά η «Πολιτεία των Ευχών» στις Σέρρες

https://i0.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/12/POLITEIA1.jpg?fit=535%2C641
Φιλοδοξώντας να διασκεδάσει τους Σερραίους και να τους βάλει στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα των εορτών,




ανοίγει απόψε στις 8 τις πύλες της η «Πολιτεία των Ευχών» (για 4η συνεχόμενη χρονιά) στο συνηθισμένο μέρος πίσω από το δημοτικό γήπεδο Σερρών, εκεί όπου η Δημοτική αρχή φιλοδοξεί να δημιουργήσει το  κεντρικό πάρκο των Σερρών.

Αισιόδοξος ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Ευθύμης Ραμπότας μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε πως σε μια έκταση 20 στρεμμάτων, θα λειτουργήσει ένα παγοδρόμιο 300 τετραγωνικών, μια κεντρική σκηνή που θα φιλοξενήσει παραδοσιακά συγκροτήματα, χορευτικά τμήματα συλλόγων και σχολείων της πόλης και του νομού, μαθητικές μπάντες, μουσικά σχήματα Σερραίων καλλιτεχνών και πάρα πολλά παιχνίδια, τονίζοντας πως η φετινή Πολιτεία θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Καλεσμένοι τραγουδιστές

 https://i1.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/12/%CE%A6%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%91-%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%9E%CE%97-www.jpg?w=848

Δημοφιλείς καλλιτέχνες θα ανέβουν φέτος στη κεντρική σκηνή της Πολιτείας των ευχών. Την αρχή θα κάνει σήμερα το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα, ενώ θα εμφανιστούν ακόμη ο Κώστας Μαρτάκης, η Κατερίνα Στικούδη, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο Mike, η Josephine και ο Στέλιος Λεγάκης.
Στις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης (8/12) θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου από το Δήμαρχο Σερρών και η επίσημη έναρξη της Πολιτείας των Ευχών ενώ θα ακολουθήσει συναυλία της Ελένης Φουρέιρα.
το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στον ιστοτόπο των εκδηλώσεων

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου