Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη η Βουλγάρα που σκότωσε τον άνδρα της και έβαλε στον καταψύκτη το πτώμα

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/kallithea_ptwma_708.jpg?itok=439t9daW
Συνελήφθη έπειτα από δέκα μήνες η γυναίκα που σκότωσε τον άνδρα της και στη συνέχεια τοποθέτησε το πτώμα του στον καταψύκτη.




Η γυναίκα είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος και οι άνδρες της αστυνομίας είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη της, οι οποίοι τα κατάφεραν έπειτα από δέκα μήνες ερευνών.

Η σύζυγος του πρώην ναυτικού δολοφόνησε μαζί με τους συνεργούς της τον 65χρονο άτυχο άνδρα και στη συνέχεια έκλεισαν το πτώμα του σε καταψύκτη διαμερίσματος στην περιοχή της Καλλιθέας.

 http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/ptwma601.jpg

Το πτώμα είχε βρεθεί σε εμβρυϊκή στάση σε καταψύκτη ο οποίος βρίσκονταν στο σπίτι που νοίκιαζε η πρώην γυναίκα του ναυτικού τον Ιανουάριο του 2016. Μάλιστα, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή που είχε πραγματοποιήσει την νεκροψία-νεκροτομή ο άτυχος άνδρας πριν τοποθετηθεί τυλιγμένος σε σεντόνι μεσα στον καταψύκτη, είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Ωστόσο, δεν ήταν εκείνα από τα οποία προκλήθηκε ο θάνατός του, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή προήλθε από ασφυξία καθώς πριν τον τοποθετήσουν στον καταψύκτη του είχαν κλείσει το στόμα και τη μύτη.

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/ptwma602.jpg

Το πτώμα ανακάλυψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος εισέβαλε στην οικία παρουσία δικαστικού κλητήρα αναζητώντας τον ενοικιαστή του ο οποίος δεν απαντούσε στις κλήσεις του για να του πληρώσει μισθώματα ενός περίπου έτους. Ενοικιαστής του διαμερίσματος στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας η 49χρονη πρώην σύζυγος του ναυτικού η οποία διέμενε μαζί με το 12 ετών παιδί τους.

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/ptwma603.jpg

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας η Βουλγάρα σκότωσε τον πρώην άνδρα της με τη βοήθεια δυο ακόμα ατόμων, μιας 26χρονης επίσης Βουλγάρας η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο κι ενός 29χρονου Ρουμάνου τον οποίο προσέλαβε η ίδια για να προβεί στην αποτρόπαια πράξη.

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/kallithea_ptwma600.jpg

Να σημειώσουμε, τέλος, πως για την ίδια υπόθεση κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία είναι και ένας 32χρονος Βούλγαρος ήδη έγκλειστος των φυλακών Νιγρίτας. 

Πηγή Φωτό: Eurokinissi
       iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου