Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο Παπασταθόπουλος “γυάλισε” στη Ρεάλ Μαδρίτης!

http://www.newsit.gr/files/Image/2016/12/15/resized/PAPASTATHOPOULOS1_489_355.jpg
Τον βρήκε απέναντι της στα ματς των ομίλων του Champions League και φαίνεται πως της άρεσε. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στο "στόχαστρο" της Ρεάλ Μαδρίτης.



Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική “Bild”, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Πέπε, που φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Στην συγκεκριμένη υπόθεση όμως προκύπτουν κάποια εμπόδια. Το ένα, είναι το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού -ως το 2019- αλλά και η διάθεση της Ντόρτμουντ να μην χάσει τον.. βράχο της άμυνας της, όπως έγινε με την περίπτωση του Ματς Χούμελς.

Επίσης πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση του CAS στο οποίο έχει προσφύγει η Ρεάλ Μαδρίτης για να μειώσει ή να εξαλείψει την ποινή απαγόρευσης μετεγγραφών ως το καλοκαίρι του 2018. Αν οι “μερένγκες” εκτίσουν κανονικά την ποινή που τους έχει επιβληθεί και ο Πέπε φύγει από την ομάδα, τότε θα μείνουν με 2 κεντρικούς αμυντικούς, τους Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν.

 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου