Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη 43χρονος στις Σέρρες για αυτοϊκανοποίηση σε κοινή θέα

https://i0.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2017/01/aunanismos.jpg?fit=620%2C345
Στις Σέρρες, συνελήφθη 43χρονος ο οποίος όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, κατηγορείται ότι προέβη σε αυτοϊκανοποίηση των γενετήσιων ορμών του μπροστά σε κοινή θέα.




Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Μάλιστα, η πράξη του φαίνεται ότι ήταν επαναλαμβανόμενη, καθώς κατά το τελευταίο τρίμηνο προέβη άλλες δύο φορές στην ίδια ενέργεια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών , είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις .
Προηγήθηκε καταγγελία 18χρονης ημεδαπής σύμφωνα με την οποία, ο προαναφερόμενος, μεσημεριανές ώρες της προηγούμενης ημέρας στις Σέρρες, προέβη στο αδίκημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις σε βάρος της.
Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος τους 3 τελευταίους μήνες διέπραξε σε βάρος της παθούσας το ίδιο αδίκημα ακόμη 2 φορές.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν και άλλων πιθανών θυμάτων.

 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου