Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ανοιχτό και προσπελάσιμο το σύνολο του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Σερρών

https://i1.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2017/01/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1_0799.jpg?fit=701%2C464
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ε. Σερρών, Άμεση και διαρκής ήταν η κινητοποίηση του μηχανισμού της προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προξένησε το κύμα ακραίων καιρικών φαινομένων.




Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Π.Ε. βρίσκονταν σε ετοιμότητα αμέσως μόλις έκανε την εμφάνισή της η κακοκαιρία και εργάστηκαν ώστε να διατηρηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι και να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατόν η κυκλοφορία εκεί όπου υπήρχε εντονότερο πρόβλημα.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

Έτσι λοιπόν σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη το απόγευμα (12-1-2017) είναι ανοιχτοί πλέον όλοι οι δρόμοι που βρίσκονται στην ευθύνη της Π.Ε. και ήδη από σήμερα Παρασκευή διεξάγονται κανονικά όλα τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις του νομού.

Ευχαριστίες

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους τους δήμους, την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τις ημέρες εκδήλωσης του έντονου καιρικού φαινομένου , η οποία οδήγησε στην άμεση επίλυση προβλημάτων που ανέκυψαν. Επιπλέον , ευχαριστούμε το προσωπικό του τμήματος Πολιτικής Προστασίας και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Σερρών που δούλεψε αδιάκοπα επί 24ης βάσης ,έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς στη δύσκολη αυτή κατάσταση.
Να τονίσουμε τέλος πως η Π.Ε. Σερρών παραμένει σε επαγρύπνηση και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το ίδιο αποτελεσματικά και νέο κύμα κακοκαιρίας, σε περίπτωση που αυτό εκδηλωθεί το προσεχές διάστημα.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου