Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Γεννηματά: O πρωθυπουργός που βρυχάται έγινε γάτα Ιμαλαΐων

http://www.thetoc.gr/images/articles/4/article_128657/gennimata-o-prwthupourgos-pou-bruxatai-egine-gata-imalaiwn.w_l.jpg
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με αφορμή, μεταξύ άλλων, τις εξελίξεις στον ΔΟΛ.




Επίθεση εφ όλης της ύλης από την Φώφη Γεννηματά προς την κυβέρνηση με αιχμές και για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε προσωπικά κατά του πρωθυπουργού καταλογίζοντας του ότι έχει μετατραπεί σε «γάτα Ιμαλίων».
Η κυρία Γεννηματά υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να δημιουργήσει έναν ΣΥΡΙΖΑ news επειδή δεν κατάφερε να φτιάξει τον ΣΥΡΙΖΑ τσάνελ.
«Δεν μπορέσατε να επιβάλλετε τον κ. Μουλόπουλο στο ΕΣΡ επειδή σας εμποδίσαμε και τον επιβάλλατε στο ΔΟΛ και αφήστε αυτά περί άδολης σχέσης του με το Συγκρότημα» υπογράμμισε, χαρακτηρίζοντας πάντως μάταιη την προσπάθεια που γίνεται καθώς η κυβέρνηση καταρρέει.
Τόνισε  ότι οι μεθοδεύσεις του Μαξίμου έχουν στόχο να γίνει ένα υπερχρεωμένο μέσο υποχείριο της κυβέρνησης. «Η ελευθερία του Τύπου πάει περίπατο. Οι δημοσιογράφοι είναι όμηροι. Ο Πρωθυπουργός που βρυχάται περί διαπλοκής και διαφθοράς τώρα γίνεται γάτα Ιμαλίων. Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την Αριστερά» κατέληξε προειδοποιώντας ότι η κρίση του ελληνικού λαού θα είναι αμείλικτη απέναντι στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η  κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα τα ανοικτά ζητήματα.  Υποστήριξε ότι παρά τις δηλώσεις περί του αντιθέτου η κυβέρνηση βρίσκεται σε μια διαπραγμάτευση «ηττημένου» που έχει ήδη συμφωνήσει σε νέα επώδυνα μέτρα.

«Το μόνο που κάνετε είναι να τα μεταφέρετε μετά το 2018 υποθηκεύοντας το μέλλον. Όμως δεν έχετε ούτε το δικαίωμα ούτε την νομιμοποίηση» είπε.

Αναφορικά με τους αγρότες κατέθεσε σειρά προτάσεων για την ανάπτυξη της υπαίθρου. Δήλωσε ότι ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε τραγικό αδιέξοδο,  τονίζοντας όμως ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ανέβει στα τρακτέρ λαικίζοντας όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το 2017 θα είναι χρονιά εξελίξεων αλλά και ότι θα αποτελέσει «ορόσημο για την οριστική λύση του λαικισμού».
Και αποδίδοντας τόσο ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην ΝΔ για την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή πρόταξε ως λύση μια εθνική γραμμή για το τόπο που θα βασίζετε σε τρία κύρια σημεία:
·         Ουσιαστική διαπραγμάτευση για την εξυπηρέτηση του χρέους.
·         Περιορισμός των υψηλών πλεονασμάτων που έχει ορίσει η κυβέρνηση.
·         Εκπόνηση εμπροσθογεμούς σχεδίου για την ανάπτυξη.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου