Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Έλευση του Φυσικού Αερίου στις Σέρρες

https://i0.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2017/02/%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B1-_aerio1.jpg?fit=700%2C394
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Πρόσκληση σε σύσκεψη την Κυριακή 19/02/2017 σχετικά με την  έλευση του  Φυσικού Αερίου στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις του Ν. Σερρών




Σύσκεψη όλων των φορέων της Π.Ε. Σερρών με αντικείμενο την έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη των Σερρών συγκαλεί η διοίκηση του ΕΒΕΣ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το πρωί . « Ολοι μαζί θα πρέπει να συνεργαστούμε συμβάλλοντας στην έλευση του φυσικού αερίου στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις του Ν. Σερρών όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» υποστηρίζει σε σχετική πρόσκληση ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση γράφει:

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Σερρών σας προσκαλεί σε σύσκεψη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:30 το πρωί, στο Γραφείο Προέδρου (1ος όροφος) με θέμα:

«Έλευση του Φυσικού Αερίου στις Σέρρες»

Λόγω της σπουδαιότητας του θέματος και ύστερα από την πρόσφατη παρουσίαση του σχεδίου ανάπτυξης της νεοσύστατης Εταιρείας Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Λοιπής Ελλάδας Α.Ε. που προβλέπει την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις Σέρρες, θεωρούμε απαραίτητη τη συμμετοχή σας στη σύσκεψη, προκειμένου όλοι μαζί να συνεργαστούμε συμβάλλοντας στην έλευση του φυσικού αερίου στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις του Ν. Σερρών όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου