Το είπαν και το έκαναν. Οι Ξανθιώτες ζαχαροπλάστες παρασκεύασαν
μια παραδοσιακή καριόκα 383 κιλών κατακτώντας έτσι ρεκόρ Γκίνες. Το
σχετικό πιστοποιητικό βρίσκεται ήδη στα χέρια του προέδρου του
Επιμελητηρίου Ξάνθης Στυλιανού Μωραίτη, που δεν μπορεί παρά να
αισθάνεται περήφανος.
Η καριόκα παρασκευάστηκε με αγνά υλικά, ενώ χρησιμοποιήθηκε η τεχνική που εφαρμόζεται από τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία της Ξάνθης, με σκοπό να κατακτήσει την υφήλιο. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης που διεξήχθη από το Επιμελητήριο Ξάνθης και την εταιρεία ΚΥΚΛΟΣ Εκθέσεις, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, τον Μάρτιο του 2016.
Η καριόκα παρασκευάστηκε με αγνά υλικά, ενώ χρησιμοποιήθηκε η τεχνική που εφαρμόζεται από τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία της Ξάνθης, με σκοπό να κατακτήσει την υφήλιο. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης που διεξήχθη από το Επιμελητήριο Ξάνθης και την εταιρεία ΚΥΚΛΟΣ Εκθέσεις, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, τον Μάρτιο του 2016.
xronos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου