Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Μόσχας λίγο πριν προσγειωθεί ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

http://img.antenna.gr/images/c67a87d1-fa12-43f9-b1e5-baa2d9b3ae8c.jpg
Πυκνός μαύρος καπνός αναδύεται από τμήμα του αεροδρομίου της Μόσχας «Vnukovo», όπως αναφέρει φωτογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters. 




Ο καπνός βγαίνει από τμήμα του αεροδρομίου στο οποίο σταθμεύουν αεροσκάφη, έχοντας σημάνει συναγερμό στις αρχές του αερολιμένα.
Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αναμένεται σε λίγη ώρα να προσγειωθεί στο εν λόγω αεροδρόμιο, για την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Μόσχα, η οποία γίνεται σε «ψυχρό κλίμα», μετά τις ρωσικές αντιδράσεις για την επίθεση με πυραύλους από αμερικανικά πλοία κατά αεροπορικής βάσης στην Συρία.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του φωτορεπόρτερ, το αεροσκάφος του Ρεξ Τίλερσον δεν είχε ακόμη εμφανιστεί στον ορίζοντα, την ώρα που άρχισε να αναδύεται ο πυκνός μαύρος καπνός.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, αν και τους ζητήθηκε, δεν έχουν προβεί, μέχρι στιγμής, σε κάποιο σχόλιο για το περιστατικό.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο καπνός προέχρεται από φωτιά που εκδηλώθηκε σε χόρτα και σκουπίδια έξω απο την περίμετρο του αεροδρομίου.

ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου