Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Απανθρακωμένοι σε ΙΧ σε Κερατσίνι & Καβούρι: Aυτοκτονία η έγκλημα;

http://www.thetoc.gr/images/articles/4/article_139738/thriler-me-apanthrakwmena-ptwmata-se-ix-se-skaramagka--kabouri.w_l.jpg
Δύο άτομα εντοπίστηκαν απανθρακωμένα, τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στον Κερατσίνι και στο Καβούρι.




Δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά από την Πυροσβεστική μέσα σε αυτοκίνητα τα ξημερώματα της Τετάρτης σε Κερατσίνι και Βουλιαγμένη. Η Πυροσβεστική δέχθηκε δύο διαφορετικές κλήσεις για φωτιά και όταν έφτασε στα σημεία και έσβησε τις πυρκαγιές στα αυτοκίνητα διαπίστωσε ότι στο εσωτερικό τους υπήρχαν δύο άνθρωποι.
Στην πρώτη περίπτωση στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο Κερατσίνι απανθρακώθηκε ένα άτομο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καμμένος άνδρας είναι αδελφός αστυνομικού και πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς ο 50χρονος άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Στη δεύτερη περίπτωση στην παραλία του Καβουρίου στη Βουλιαγμένη ένα δεύτερο άτομο έχει απανθρακωθεί. Πρόκειται για έναν 52χρονο κρεοπώλη.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους και δεν έχουν προκύψει στοιχεία ότι πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες. Φως και στις δύο υποθέσεις αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή ενώ αναμένεται η επίσημη ταυτοτοποίηση με DNA.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου