Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Η λογοκρισία του Λευκού Οίκου στον Πρώτο Κύριο στη φωτό με τη Μελάνια

http://www.thetoc.gr/images/articles/4/article_140095/o-leukos-oikos-logokrine-ton-prwto-kurio-pisw-apo-ti-melania.w_l.jpg
Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου δεν υπήρχε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασαν στο facebook, ένα λάθος που εξόργισε.




Σάλος προκλήθηκε από την απόφαση των υπευθύνων των social media του Λευκού Οίκου να λογοκρίνουν την παρουσία του συζύγου του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου από την οικογενειακή φωτογραφία των συντρόφων των ηγετών των κρατών - μελών του ΝΑΤΟ.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε το Σάββατο γινόταν αναφορά σε όλες τις πρώτες κυρίες αλλά όχι στον «Πρώτο Κύριο» του Λουξεμβούργου, Γκοτιέ Ντεστενέ.

«Η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ ποζάρει μαζί με την βασίλισσα Ματίλντε του Βελγίου και τις άλλες συντρόφους των ηγετών του ΝΑΤΟ: Εμινέ Ερντογάν, Μπριζίτ Τρονιέ, Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβίνσδοτίρ από την Ισλανδία, Μότζα Στρόπνιακ από τη Σλοβενία, Ντεσισλάβα Ράντεβα της Βουλγαρίας, Αμελί Ντερμπραουντρέγκιεν του Βελγίου και Ίνγκριντ Σούλερουντ της Νορβηγίας» έγραψαν στη λεζάντα.

http://www.thetoc.gr/images/articles/4/article_140095/upl592ac25c63b76.jpg

Μάλιστα, το όνομα της Μελάνια Τραμπ είχε γραφτεί δύο φορές.

Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου σύντομα συνειδητοποίησαν ότι δεν αναφερόταν πουθενά ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Γκοτιέ Ντεστενέ, ο οποίος είναι παντρεμένος με τον Ξαβιέ Μπετέλ από το 2015.
Μετά τις αντιδράσεις ο Λευκός Οίκος προχώρησε σε «ορθή επανάληψη» της συγκεκριμένης φωτογραφίας αναγράφοντας το όνομα του Ντεστενέ δίπλα στις πρώτες κυρίες.
Δείτε παρακάτω το διορθωμένο ποστ.

  
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου