Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Τραγωδία στον Σχοινιά (βίντεο)

http://www.rthess.gr/photos/psek1.jpg
 

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από πτώση του ψεκαστικού ελικοπτέρου. 


Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες του ψεκαστικού ελικοπτέρου που κατέπεσε στον Σχινιά σήμερα το πρωί, λίγα λεπτά πριν τις 10.

Στο ψεκαστικό ελικόπτερο που ήταν μισθωμένο από την Περιφέρεια Αττικής επέβαιναν τρία άτομα. Το ένα άτομο κατάφερε και απεγκλωβίστηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο ανασύρθηκαν νεκροί.

Το ελικόπτερο εκτελούσε ψεκασμούς για την αντιμετώπιση των κουνουπιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και του Σχινιά.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου: «Το περιστατικό έγινε εκτός υπηρεσίας. Αφού τελείωσε τη ρίψη ο χειριστής, ένας φοιτητής που συμμετέχει σε 6μηνο πρόγραμμα στην περιφέρεια ζήτησε να κάνουν μία βόλτα για να δει τη διαδικασία. Τότε, και ο υπάλληλος ασφαλείας του υγροβιότοπου ζήτησε να μπει και εκείνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν σε καλώδια της ΔΕΗ».

Ο υπάλληλος της εταιρίας ασφαλείας που επέβαινε στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε στον Σχινιά μετέδιδε live στο facebook την μοιραία πτήση μέχρι την τελευταία στιγμή. 



rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου