Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΠΑΟΚ: Σε δύσκολη θέση ο Ίβιτς

http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/field/image/2017-02/ibtis_paok.jpg?itok=yjwhxRXN
Σε δυσχερή θέση βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Βλάνταν Ίβιτς, που όπως φαίνεται δεν απολαμβάνει πλέον την εμπιστοσύνη της διοίκησης και δη του Ιβάν Σαββίδη.




Ο Σέρβος τεχνικός, που πριν τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ ήταν ο «ήρωας» της ομάδας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, σήμερα έχει περιέλθει σε δεινή θέση, καθώς του καταλογίζεται η μεγαλύτερη ευθύνη στην αποτυχία κατάκτησης της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα και κατ΄ επέκταση της εξόδου στο Champions League.
Ο Ίβιτς έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη ο οποίος και θα κρίνει την τύχη του. Γεγονός είναι πως απολαμβάνει της στήριξης του Αθλητικού Διευθυντή Λούμπος Μίχελ ακόμα και σήμερα, αλλά σε έναν σύλλογο όπως κινείται και λειτουργεί ο ΠΑΟΚ, οι τελεσίδικες αποφάσεις ανήκουν στο μεγαλομέτοχο.

Ήδη, άρχισαν να αναφέρονται τα πρώτα ονόματα φερόμενων ως υποψήφιων διαδόχων, ενώ ένα σενάριο κάνει λόγο για το ενδεχόμενο μετακίνησης του Ίβιτς στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, η οποία είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή και στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι ο Ίλιεφ, πρώην συμπαίκτης του Ίβιτς στον ΠΑΟΚ.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου