Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Τι απαντά ο Γιώργος Γρηγοριάδης για την ιατρική μπλούζα ΣΥΡΙΖΑ

http://www.thousandnews.gr/media/k2/items/cache/3b3f594a70a8d06bae00427b8c7b3a92_XL.jpg
Τη δική του απάντηση για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και στις οποίες εμφανίζεται με ιατρική μπλούζα στην οποία γράφει "ΣΥΡΙΖΑ", δίνει ο γιατρός και πατέρας του ηθοποιού Κλέονα Γρηγοριάδη, Γιώργος.



«Μπορεί τον Αύγουστο να λέμε ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις, ωστόσο χθες -στο τέλος του- το 'κανε τελικά το θαύμα του: μέσω διαδικτύου αρχικά και έπειτα σε τηλεοπτικό σταθμό διακινήθηκε η φοβερή είδηση ότι εξετάζω δωρεάν τους ασθενείς μου επειδή είμαι Αριστερός, όπως διακηρύσσει (και) η χειρουργική μου αμφίεση.
Με συντριβή ψυχής πρέπει να δηλώσω ότι παραδέχομαι του λόγου το αληθές, όπως και το γνήσιο του φωτογραφικού υλικού που το συνοδεύει» ανέφερε στην Εφημερίδα των Συντακτών ο κ. Γρηγοριάδης.
Ποιος είναι όμως ο γιατρός που εμφανίστηκε με ιατρική αμφίεση και τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ πάνω; Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, είναι γιατρός χειρουργός. Ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αποτάχτηκε στις 21-4-1967.
Συνελήφθη αργότερα από τη χούντα και δικάστηκε μαζί με τον Μπάμπη Δρακόπουλο, τον Μήτσο Παρτσαλίδη και άλλους αγωνιστές της Ανανεωτικής Κομμουνιστικής Αριστεράς, σε μια δίκη όπου για πρώτη φορά ακούγονται δημόσια οι απόψεις και οι θέσεις του ΚΚΕ Εσωτερικού, από το στόμα των πρωταγωνιστών του.
Στη μεταπολίτευση εκλέχτηκε δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, διατέλεσε αντιπρόεδρος της Λυρικής Σκηνής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού και είναι πατέρας του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη.

thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου