Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΛΠΕ έκανε φακέλωμα και παρακολούθηση αυτών που κινητοποιούνται ενάντια σε αυτό το πρόβλημα

http://www.thessnews.gr/photos/kke_53.jpg
Με αφορμή το πρόβλημα της δυσοσμίας στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, το οποίο απασχολεί εδώ και καιρό και έχει οδηγήσει σε κινητοποιήσεις τους κατοίκους της περιοχής, «εμφανίστηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η εταιρία ΕΛΠΕ, φέρεται να παρήγγειλε «έρευνα» ...




... η οποία παραπέμπει σε κανονικό φακέλωμα και ασφαλίτικες μεθόδους» τονίζει σε σχετική ανακοίνωση η Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.
 «Τα αποτελέσματα της έρευνα αυτής θα τα ζήλευαν και οι μυστικές υπηρεσίες, καθώς περιέχει πληθώρα καταγραφών από κινήσεις, παρεμβάσεις, συζητήσεις, ακόμα και προσωπικά στοιχεία βουλευτών, δημοτικών συμβούλων και κατοίκων που συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις, κινήσεις, φορείς, οι οποίοι αντέδρασαν ή πήραν θέση στο συγκεκριμένο πρόβλημα» συμπληρώνει
«Αντί η εταιρεία ΕΛΠΕ να δώσει απάντηση στο πρόβλημα της δυσοσμίας που ταλαιπωρεί τους κατοίκους των Δυτικών Συνοικιών της Θεσσαλονίκης, αυτή φέρεται να έκανε φακέλωμα και παρακολούθηση αυτών που κινητοποιούνται ενάντια σε αυτό το πρόβλημα» προσθέτει.
«Δεν μας προξενεί εντύπωση η ύπαρξη μηχανισμών παρακολούθησης από τους μονοπωλιακούς ομίλους. Δεν συνιστά «εκτροπή» από την «κανονικότητα», ούτε και εργοδοτική αυθαιρεσία, όπως ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, «ανακαλύπτοντας ξανά Αμερική».Έτσι λειτουργούν τα μονοπώλια και οι μεγάλες εταιρίες στον καπιταλισμό» συμπληρώνει.
«Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν σε μια εταιρία, που μάλιστα συμμετέχει το Ελληνικό δημόσιο, αλλά και γενικότερα αν σε εταιρίες και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους,  μπορούν να χρησιμοποιούνται τέτοιες μέθοδοι παρακολούθησης. Οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες μεθόδους» καταλήγει.

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου