Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Αλ. Τσίπρας: Όποιος εμπιστευτεί την Ελλάδα σήμερα μπορεί μόνο να κερδίσει

http://ns2.seleo.gr/media/k2/items/cache/6f844a8d65d5ffa3aacce0952833ce59_L.jpg
Μήνυμα στους επενδυτές ότι «όποιος εμπιστευτεί την Ελλάδα σήμερα μπορεί μόνο να κερδίσει» στέλνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, 




... σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωρίζει πότε μια επένδυση μπορεί να είναι επωφελής και πότε όχι.
«Βλέποντας κάποιος την Ελλάδα σήμερα, νομίζω ότι μπορεί εύκολα να διαγνώσει ότι ανοίγονται μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας» τόνισε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στην εβδομαδιαία ομογενειακή εφημερίδα Greek News για το ταξίδι του στις ΗΠΑ και το ρόλο- κλειδί της χώρας μας στις ευρωπαϊκές και περιφερειακές εξελίξεις.
«Η Ελλάδα αποτελεί πόλο σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή», δήλωσε ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι «η χώρα ανακτά ρόλο κλειδί στις ευρωπαϊκές και περιφερειακές εξελίξεις και βαδίζει με σταθερά βήματα σε τροχιά ανάπτυξης, αφήνοντας πίσω μια σκληρή περίοδο που της κόστισε σε πολλούς τομείς, πέραν αυτού της οικονομίας».
Για τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ, ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει «η αυξανόμενη δυναμική της σχέσης στρατηγικού χαρακτήρα που έχουμε με τις ΗΠΑ - ειδικά στην οικονομία, την ενέργεια και την άμυνα/ασφάλεια - έχει καθοριστική σημασία. Με τον Πρόεδρο Τράμπ, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα αυτά τα ζητήματα».


Πηγή: naftemporiki.gr
          seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου