Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Καμμένος: Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την εισβολή Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/09/24/627621/main/kammenos4.jpg
Την πολιτική ευθύνη γα την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανέλαβε ο κ. Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζοντας την "απαράδεκτο φαινόμενο που πρέπει να σταματήσει τώρα».


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πυροδότησε "βόμβες" καθώς υπαινίχθηκε με σαφήνεια ότι κάποιοι εντός του υπουργείου, χωρίς να προσδιορίσει τη ιδιότητά τους, γνώριζαν εκ των προτέρων το επικείμενο "ντου" της αναρχικής ομάδας.«Όμως κάποιος ήταν ενήμερος. Κάποιος στον 3ο όροφο του υπουργείου τραβούσε βίντεο και έβγαζε φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά.

Σε δεύτερο χρόνο επανέλαβε την ίδια βόμβα: «Κάποιοι περίμεναν να πάρουν φωτογραφίες και βίντεο. Το τι έγινε θα το βρούμε και θα πάρουμε τα μέτρα για να μην ξαναγίνει».

Αναλυτικά ο κ. Καμμένος ανέφερε για την πρωτοφανή εισβολή του Ρουβίκωνα πως «Βεβαίως είναι θέμα πολύ σοβαρό. Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη που έχω διότι θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί η είσοδός τους στο ΥΠΕΘΑ." καρφώνοντας όμως τους προκατόχους τους: "Δεν μιλώ για παλαιότερα που έμπαιναν βαθύτερα με ντουντούκες."

Προανήγγειλε αλλαγές στο υπάρχον νομοθετικό καθεστώς, και πέταξε το γάντι στην αξιωματική αντιπολίτευση: "Υπάρχει νόμος. Θα σας καλέσω να τον αλλάξουμε. Η στρατιωτική αστυνομία δεν μπορεί να κάνει συλλήψεις εντός στρατοπέδου." και πρόσθεσε σε δηκτικό ύφος: "Την πολιτική ευθύνη την έχω. Όμως ακούω περίεργα από ανθρώπους που έχουν ασκήσει διοίκηση και επι υπουργίας τους έγιναν χειρότερα».

"ΡΟΥΚΕΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ
"Ο κύριος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να μετατρέψει την ΝΔ σε βραχίονα μιας εκδοτικής συμμορίας, τόνισε στην παρέμβασή του για την υπόθεση της διακρατικής συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία για την πώληση των πυρομαχικών από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού.

Επετέθη με σφοδρότητα κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης διερωτώμενος "εαν ο κ. Μητσοτάκης και η «εκδοτική συμμορία» είναι τόσο δεμένοι ώστε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να "αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις στη Βουλή".

Συνεχίζοντας το σκληρό ροκ πρόσθεσε: "Το δικό μου σπίτι είναι καθαρό, δεν έχει διεύθυνση off shore εταιρειών, ούτε κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν". Κάλεσε δε τον Κ. Μητσοτάκη "να μαζευτεί" και να προσέλθει στην Βουλή την Πέμπτη και να ρωτήσει ότι θέλει και να πάρει τις απαντήσεις με στοιχεία" συνιστώντας στον πρόεδρο της ΝΔ "να μην κρύβεται πίσω από 7 εφημερίδες και δύο ραδιόφωνα" που "έκαναν πρώτη είδηση μια διακρατική συμφωνία που δεν έχει γίνει, δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ, ενώ αν δεν γίνει θα είναι εις βάρος του ελληνικού δημοσίου".

Όπως είπε περιμένει να έλθουν την Πέμπτη στην Βουλή με στοιχεία "όσοι βγάζουν πολιτικό μεροκάματο" και να αναλάβουν τις ευθύνες τους". Απηύθηνε μάλιστα αυστηρή προειδοποίηση: "Να πετάνε την μπάλα στη εξέδρα και εγώ να γίνω το εξιλαστήριο θύμα, να το ξεχάσουν" υπογράμμισε, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη για τον "βρώμικο πόλεμο" .

"Είμαι σε αυτήν την αίθουσα 26 χρόνια, 11 φορές εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, η πλάτη μου αντέχει χτυπήματα, αντέχω μέχρι να τους τσακίσω" τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
                   onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου