Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Βρέφος λίγων ημερών εγκαταλείφθηκε σε σχολείο στα βόρεια προάστια

http://www.thousandnews.gr/media/k2/items/cache/6866c1d2e5441d433749258dee72dd90_XL.jpg
Ένα βρέφος λίγων ημερών εγκαταλείφθηκε στο σχολείο στα βόρεια προάστια της Αθήνας, όπως αποκάλυψαν οι κοινωνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.




Το μωρό εντοπίστηκε από το δάσκαλο του σχολείου που πήγε το πρωί να ανοίξει το κτίριο, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του Κέντρου Προνοίας Περιφέρειας Αττικής, Σοφία Κωνσταντέλια.
«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το πρωί που πήγε η δασκάλα να ανοίξει το σχολείο, βρέθηκε στην είσοδο ένα μωράκι λίγες μέρες, που προφανώς είχε αφήσει η μητέρα κάποια ώρα νωρίτερα», δήλωσε η ίδια στο ΕΡΤ.
Η κ. Ο Κωνσταντέλια δεν γνώριζε αν η μητέρα του βρέφους είχε κάποια σχέση με το σχολείο και επιβεβαίωσε ότι το παιδί λαμβάνει πολύ καλή φροντίδα.
Οι Αρχές έχουν ειδοποιηθεί για την υπόθεση και έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα βήματα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η αστυνομία ελέγχει τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών κτιρίων για να εντοπίσει τη μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της.
Το παιδί, ηλικίας μόλις λίγων ημερών, βρήκε τη δασκάλα του σχολείου το πρωί που πήγε να ανοίξει το κτίριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ «απευθείας» ο πρόεδρος του Περιφέρειας Αττικής Περιφέρειας.


βίντεο: https://youtu.be/MA2j6bPDBwM?t=2



ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου