Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Πήδηξαν από αεροπλάνο με αυτοκίνητο (vid)

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/scale_n_crop_812x457/public/article/2017-12/eleftheriptosi1.jpg?itok=0Cos8jZf
Ένα εντυπωσιακό και άκρως επικίνδυνο stunt πραγματοποίησε μια ομάδα αλεξιπτωτιστών, κάνοντας ελεύθερη πτώση μέσα σε ένα αυτοκίνητο. 


 Ο Κονσταντίν Πέτριτσιουκ είχε ένα τρελό όνειρο  εδώ και δέκα χρόνια, όσο δηλαδή κάνει ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο. Ήθελε να πέσει μαζί με ένα αυτοκίνητο από ένα αεροπλάνο, από ύψος χιλιάδων ποδιών. Η ομάδα Mission X της οποίας είναι μέλος, το έκανε πραγματικότητα και ολοκλήρωσε ένα από τα πιο επικίνδυνα και τρομακτικά stunts που έχουμε δει εδώ και καιρό.
Οι αλεξιπτωτιστές συγκεντρώθηκαν στην Area 51 της Αριζόνα και υπό την καθοδήγηση του Στιβ Κέρτις, επαγγελματία κασκαντέρ, πέταξαν με ένα αεροπλάνο πάνω από την έρημο της περιοχής. Μαζί τους είχαν και το Trump 2020, ένα τετραθέσιο αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε καρικατούρα για να δώσει έτσι και μια… πολιτική διάσταση στο εγχείρημα. 
Οι εικόνες από την πτώση της ομάδας είναι εντυπωσιακές και τους άφησαν για ενθύμιο μερικούς μικρούς τραυματισμούς και ατελείωτες δόσεις αδρεναλίνης. Το Trump 2020 καταστράφηκε έγινε… χαλκομανία πέφτοντας με ορμή στο έδαφος και ευτυχώς οι άνθρωποι προσγειώθηκαν με επιτυχία με τα αλεξίπτωτά τους. 
Να σημειώσουμε πάντως πως αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν έχουν υπάρξει και άλλοι… παράτολμοι που το έχουν δοκιμάσει.

βίντεο: https://youtu.be/wRVXBeLe_vM

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου