Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Νεκρός 79χρονος ψαράς στο λιμάνι της Καβάλας

http://www.thousandnews.gr/media/k2/items/cache/d2acf282417179c9a8c9f4bd7b9b251d_XL.jpg
Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα έξω από την Ιχθυόσκαλα της Καβάλας, 79χρονος ψαράς, ο οποίος αγνοούνταν από τις 21.00 το βράδυ της Τρίτης.





Σήμερα τα ξημερώματα, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, για περιστατικό αγνοούμενου 79χρονου αλιέα, επιβαίνοντα στο υπό ιδιοκτησίας του σκάφος “4 ΕΓΓΟΝΙΑ” Λ.Κ. 2578, το οποίο εντοπίστηκε από παραπλέον Α/Κ σκάφος, κενό επιβατών, έξω από την ιχθυόσκαλα Καβάλας.
Άμεσα προς εντοπισμό του 79χρονου, απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η λάντζα “ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ” Ν.Κ. 300, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγε περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ο ανωτέρω εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Ν.Κ. 256, το Α/Κ “4 ΕΓΓΟΝΙΑ” μεταφέρθηκε στον οικείο λιμένα.

thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου