Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Έκλεβαν μηχανές και μοτοποδήλατα στην Δράμα

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTgvMDEvMDYvemRmZ2hzZGZnaGRmLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center
Η τελευταία κλοπή, που έγινε την Τετάρτη, οδήγησε στην εξάρθρωση της σπείρας την οποία αποτελούσαν ένας 54χρονος και δυο 18χρονοι



Ξεσκεπάστηκε η δράση μιας τριμελούς σπείρας που έκλεβε συστηματικά δίκυκλα από την πόλη της Δράμας, από τις 22 Σεπτεμβρίου ως και την περασμένη Πέμπτη, οπότε  συνελήφθησαν τα μέλη της μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας. Ωστόσο, δεν έχουν βρεθεί όλα όσα είχαν κλέψει.

Η τελευταία κλοπή, που έγινε την Τετάρτη, οδήγησε στην εξάρθρωση της σπείρας την οποία αποτελούσαν ένας 54χρονος και δυο 18χρονου, όλοι Έλληνες.
Στο διάστημα της δράσης τους, είχαν κλέψει τρία μοτοποδήλατα και δυο μοτοσικλέτες. Τρία από αυτά βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι απέγιναν τα άλλα δυο και εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να τα έχουν πουλήσει. Παράλληλα, η προανάκριση ερευνά αν έχουν κλέψει και άλλα δίκυκλα, ενδεχομένως και από άλλες περιοχές. Στο μεταξύ, η τριμελής σπείρα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου