Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μόνοι τους φέτος οι Σερραίοι αγρότες - Σχεδιάζουν ακόμα και "ξαφνικό χτύπημα" στον Προμαχώνα

http://www.agro24.gr/sites/default/files/styles/466x212/public/field/image/agrotes_astynomia_serres_1.jpg?itok=hWjuR1Pf&c=b737b77393f279dbeec9a5fcc6a2ec09
Χωρίς συγκεκριμένες αποφάσεις, πέρα από τη γνωστή προθυμία για διάλογο με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των Σερραίων αγροτών στις 18 Ιανουαρίου. 




Το πιο σαφές μήνυμα, πάντως, της συνέλευσης ήταν ότι διαχωρίζουν τη θέση τους τόσο από το Συντονιστικό της Κεντρικής Μακεδονίας όσο και από την πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, ενώ κρατούν ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας με την Επιτροπή Αγώνα Λάρισας (πρώην μπλόκο Τεμπών).
Το θέμα είναι ότι από τους πιο "ακραίους" και δεν αναφερόμαστε σε πολιτικά κριτήρια, αλλά σε αντιδράσεις, φάνηκε να εκφράζεται η άποψη τόσο στη συνέλευση όσο και μετέπειτα μέσα στο σαββατοκύριακο για "ξαφνικό χτύπημα" στον Προμαχώνα.
Κι αυτό γιατί πέρυσι οι αστυνομικλές δυνάμεις εμπόδισαν τα τρακτέρ στο ύψος του Λευκώνα, να φτάσουν στο τελωνείο του Προμαχώνα.
Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο του Στέργιου Λίτου από τη Νιγρίτα: "Ο δρόμος είναι ένας και είναι γνωστός! Πόσο μάλλον φέτος που η Βουλγαρία προεδρεύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γίνονται ομάδες που οργώνουν όλα τα χωριά, θα βγαίνουν τρακτέρ και θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει.
Ο Προμαχώνας δεν έπαιξε ποτέ παιχνιδάκια και δεν θα κάνει ούτε τώρα.
Φέτος δεν συστρατευόμαστε με κανέναν που βιάζεται και θέλει να πουλήσει τον αγροτικό αγώνα για να είναι συνομιλητής του υπουργού."

agro24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου