Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Επικίνδυνες κόντρες με «φτιαγμένα» αυτοκίνητα στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Επικίνδυνες κόντρες με «φτιαγμένα» αυτοκίνητα στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Συνεχίζονται οι κόντρες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης της Θεσσαλονίκης με «φτιαγμένα» αυτοκίνητα.




Το ραντεβού δίνεται αργά την νύχτα στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία στην Πυλαία. Ένα τέτοιο ραντεβού δόθηκε και το βράδυ της Τετάρτης.
Στο μεγάλο παρκινγκ του εμπορικού κέντρου συγκεντρώθηκαν οι επίδοξοι οδηγοί των γρήγορων αυτοκινήτων αλλά και οι θεατές για να απολαύσουν σε μερικά λεπτά το θέαμα.



Αυτοκίνητα ακριβά, με σκούρα τζάμια, χαμηλά και με φτιαγμένους «κινητήρες» για να σπάνε τα κοντέρ είναι όλα έτοιμα για τις κόντρες.

Δίνεται το σύνθημα και μια πομπή με περίπου 20 αυτοκινήτων ξεκινάει για τον δρόμο του αεροδρομίου από την Μουδανιών. Μόλις μπει στην ευθεία, οι θεατές παρκάρουν δεξιά με τα «αλαρμ» αναμμένα και περιμένουν στο στηθαίο με τις κάμερες έτοιμες να απαθανατίσουν την κόντρα των δύο αυτοκινήτων μάρκας Audi TT.


Ο δρόμος από την έξοδο της Μουδανιών που οδηγεί στο αεροδρόμιο είναι πολυσύχναστος. Πρέπει να περιμένουν να «αδειάσει». Ακούγονται «σπινιαρίσματα» και οι θεατές περίπου 40 άτομα, αγόρια ηλικίας από 18 ως 30 ετών, ανυπομονούν για το «μεγάλο «γεγονός».
Ξαφνικά το σύνθημα δίνεται και τα δυο ακριβά αυτοκίνητα με ταχύτητες πάνω από 250 χλμ/ωρα, σαν υπερδιαστημικοί γαλαξίες περνούν μπροστά από το πλήθος που άφωνο βλέπει την αδρεναλίνη να ανεβαίνει για 2 κλάσματα του δευτερολέπτου.


Τόσο διαρκεί η έξαψη του άγορου ενήλικου που την επόμενη μέρα θα ψάχνει για τα καλύτερα ανταλλακτικά που κυκλοφορούν στην αγορά….


thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου