Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ: «Τιμή για το Σιδηρόκαστρο το διεθνές τουρνουά μπάντμιντον»

Το Σιδηρόκαστρο είναι έτοιμο να ανοίξει αύριο τις πύλες της για το διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον που θα διεξαχθεί στην περιοχή. 




Περισσότεροι από 250 αθλητές από 30 χώρες θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση και η ζήτηση φέτος είναι τόσο μεγάλη που δεν υπάρχει ούτε ένα κενό δωμάτιο. Το Αθηναϊκό ? Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων συνάντησε τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και μίλησε γι αυτή την σπουδαία διοργάνωση.
«Είναι μια διοργάνωση την οποία την στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά. Για μας περικλείει τιμή το ότι αυτή η παγκόσμια διοργάνωση που συμμετέχουν πάνω από 50 χώρες γίνεται στο Σιδηρόκαστρο, το οποίο αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η πρωτεύουσα του μπάντμιντον στην Ελλάδα. Ευχόμαστε όλα να εξελιχθούν καλά. Θα είμαστε στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας» τόνισε αρχικά ο Δήμαρχος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οφέλη της περιοχής από τον αθλητουρισμό.
«Εκτός από το αθλητικό κομμάτι ο αθλοτουρισμός είναι ο λόγος που στηρίζουμε αυτή την παγκόσμια διοργάνωση. Θα μάθουν τον τόπο μας και θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να δουν την ομορφιά του Δήμου Σιντικής, του Σιδηροκάστρου και όλης της Ελλάδας. Είναι μια αθλητική φιέστα, η οποία δίνει κίνηση σε όλα τα χωριά που εδρεύουν οι αθλητές και δημιουργεί μια τουριστική προβολή».
Όπως προαναφέραμε όλα τα καταλύματα έχουν γεμίσει ασφυκτικά, καθώς υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 350 αθλητές προπονητές και συνοδοί θα φτάσουν στο Σιδηρόκαστρο. Ο κ. Φώτης Δομουχτσίδης τόνισε χαρακτηριστικά:  «Όλα τα καταλύματα φέτος είναι κλειστά, δείχνει ότι αυτή η προσπάθεια οδεύει προς αυτό τον δρόμο. Τον δρόμο που βοηθάει και την περιοχή να αναδειχθεί μέσω αυτό των διοργανώσεων. Επειδή και η θέληση των κατοίκων είναι δεδομένη πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα μια επιτυχία».
Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στους στόχους του Δήμου: «στόχος του Δήμου είναι η προβολή. Ο δευτερογενής και μακροπρόθεσμος είναι αυτοί που επισκέφτηκαν την περιοχή να τους μείνει μια γλυκιά ανάμνηση και να δημιουργήσουμε μια δυναμική πελατεία και να πουν ότι θα πάμε εκεί που έχει το παγκόσμιο τουρνουά».


πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
    allanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου