Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Τσακώθηκε η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας με την Ελληνίδα πεθερά της ενώ τις τραβούσε κάμερα

Σου 'χει τύχει να πας για Πάσχα στο χωριό και να τσακωθεί η μαμά σου με τη νύφη, την κουμπάρα ή τη συμπεθέρα; 




...  ή να γίνει τσακωμός οικογενειακώς πάνω από το αρνί για εκείνα τα οικοπεδάκια στη Σαλαμίνα; Να τσαμπουκαλευτεί ο νευρικός θείος του ενός σογιού με το μεθυσμένο θείο του άλλου για τα πολιτικά και να γίνετε από δυο χωριά χωριάτες, χρονιάρες μέρες;
Ε, μην νομίζεις ότι αυτά συμβαίνουν μόνο σε σένα. Κοτζάμ βασιλική οικογένεια ξεκατινιάστηκε μέσα στην εκκλησία, πασχαλιάτικα. Το βίντεο κάνει τον κύκλο του διαδικτύου.

Ο λόγος για τη βασίλισσα Σοφία, την αδερφή του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ που είναι παντρεμένη με τον Χουάν Κάρλος της Ισπανίας κι έχει γιο τον βασιλιά Φελίππε (θα μπορούσε να 'ναι και βραζιλιάνικη σαπουνόπερα το ξέρω), η οποία αρπάχτηκε με τη νύφη της, Λετίθια, τη γυναίκα του Φελίππε κι όλα αυτά ενώ τους τραβούσαν βίντεο.
Η ισπανική βασιλική οικογένεια πέρασε το Καθολικό Πάσχα στη Μαγιόρκα. Βγαίνοντας από την εκκλησία η Σοφία πήρε αγκαλιά τις δύο εγγονές της, Λεονόρ και Σοφία για να τους βγάλουν φωτογραφία οι φωτορεπόρτερς. Στο πλάνο μπουκάρει όμως η Λετίθια, η οποία μπαίνει μπροστά τους, χαϊδεύει στα μαλλιά τη Λεονόρ και κάτι λέει. Και τότε κάτι γίνεται, ένταση πολλή.
Η Λετίθια πάει να πιάσει το χέρι της κόρης της ενώ την είχε αγκαλιά η γιαγιά της. Η Σοφία εμφανώς τσαντισμένη που η Λετίθια μπήκε «σφήνα», κάτι της λέει σε έντονο ύφος ενώ η μικρή απωθεί τα χέρια και των δύο γυναικών. Ο Φελίππε σπεύδει στο σημείο σαν τον πυροσβέστη.

Κι αν δεν μας πιστεύεις, ορίστε και το ντοκουμέντο: https://youtu.be/u3UybfWwMTc

          Κανένα πρωτόκολλο γενικά.

Κεντρική φωτογραφία: Abraham Caro Marin
                         ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου