Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Οι Anonymous Greece απάντησαν στους Τούρκους χάκερ - Υποστηρίζουν ότι διέρρευσαν πάνω από 5.000 δεδομένα Τούρκων πιλότων

ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ
Απάντηση στις επιθέσεις των Τούρκων χάκερ έδωσαν για ακόμη μια φορά οι Έλληνες. Μετά τις νέες επιθέσεις Τούρκων χάκερς σε ελληνικές ιστοσελίδες εταιρειών και ενημέρωσης, οι Έλληνες Anonymous χάκαραν και δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα 5000 Τούρκων πιλότων.




Σε ανάρτησή τους στον ιστότοπο medium.com οι Anonymous Greece αναφέρουν «Μας πήρε μερικές μέρες να βρούμε και να χακάρουμε τους σέρβερ όπου βρίσκονται τα δεδομένα Τούρκων πιλότων. Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα. Περιέχονται προσωπικά δεδομένα όπως μειλ, password και usernames».
Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:
«Anonymous Greece: Πάνω από 5.000 δεδομένα πιλότων από την Τουρκία διέρρευσαν
Χρειαζόμασταν κάποιες μέρες για να βρούμε και να παραβιάσουμε τους σέρβερ που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες των Τούρκων πιλότων. Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα. Η διαρροή περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους πιλότους, όπως ονόματα χρήστη, τοποθεσίες, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και κωδικούς πρόσβασης».
Είναι η δεύτερη μεγάλη επίθεση που δέχονται οι Τούρκοι.



Πριν λίγες ημέρες, οι Anonymous Greece κατάφεραν να παραβιάσουν και να χρησιμοποιήσουν περίπου 13.000 τουρκικά router και σέρβερ για να ισοπεδώσουν για 12 ώρες το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.
Οι Τούρκοι χάκερς έχουν ήδη πραγματοποιήσει επιθέσεις -μεταξύ άλλων- στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη σελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας χάντμπολ και της εφημερίδας «Ρεθυμνιώτικα Νέα».

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου