Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Βράβευση Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας από τον Δήμο Σερρων

Βράβευση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Beach Handball γυναικών, προπονήτριας Σοφίας Δημητρίου από τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη




Την Σοφία Δημητρίου, προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας beach handball γυναικών, βράβευσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα beach handball που διεξήχθη τον Ιούλιο 2018 στο Καζάν της Ρωσίας.

Με αυτή την παγκόσμια πρωτιά,η Ελλάδα εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στα World Games, που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2019 στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.
Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στη διοργάνωση και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.


“Είναι η μεγαλύτερη διάκριση της Εθνικής μας και είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που προπονήτρια αυτής της ομάδας είναι η δική μας Σοφία Δημητρίου, υπάλληλος του Δήμου Σερρών.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, στις προπονήτριες και σε όλους τους παράγοντες που βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία. Είναι γνωστό ότι οι υψηλές διακρίσεις έρχονται μετά από πολύ προσπάθεια και πείσμα.
Η ελληνική ψυχή σε όλο της το μεγαλείο έδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Η Πολιτεία θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας και να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις ώστε οι διακρίσεις να συνεχιστούν και να βρούν μιμητές και από άλλες ομάδες”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.


Η Σοφία Δημητρίου ευχαρίστησε τον Δήμο Σερρών για την διευκόλυνση που της πρόσφερε ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της Εθνικής προπονήτριας και δήλωσε ότι αυτή η Εθνική ομάδα θα έχει μέλλον στις παγκόσμιες διακρίσεις, αφού διαθέτει το έμψυχο υλικό για να τα καταφέρει.
Η Σοφία Δημητρίου αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στα θύματα των πυρκαγιών και στις οικογένειές τους ως ένα δείγμα συμπαράστασης για την ανείπωτη τραγωδία που υπέστησαν.
 Υποσχέθηκε ότι όλη η Εθνική Ομάδα θα προσπαθήσει για νέες διακρίσεις που θα κάνουν τη χώρα μας..

serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου