Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ο Κοντονής ζητά το βούλευμα αποφυλάκισης Φλώρου

Ανατροπή στην υπόθεση της αποφυλάκισης του καταδικασμένου για την υπόθεση ENERGA και την υπεξαίρεση εκατομμυρίων εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, 




... Αριστείδη Φλώρου, φέρνει ο σάλος σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο που προκλήθηκε καθώς ο υπουργός Δικαιοσύνης αναγκάστηκε να παρέμβει και να ζητήσει να μελετήσει το βούλευμα, το οποίο όπως λέει "δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά".
Με αυτόν τρόπο επιχειρεί να απαντήσει στη Νέα Δημοκρατία η οποία εξαρχής εξέφρασε την αντίθεσή στις διατάξεις νόμου τις οποίες θέσπισε ή τροποποίησε η κυβέρνηση, πάνω στις οποίες δομήθηκε η αποφυλάκιση του καταδικασθέντα σε πολυετή κάθειρξη για την σκανδαλώδη υπόθεση ENERGA.
Σε ανακοίνωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει:
"Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής ζητά υπηρεσιακώς το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας δια του οποίου αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του καταδικασθέντος στην υπόθεση Energa προς έλεγχο καθώς το διατακτικό του βουλεύματος δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά.
Υπενθυμίζεται στη Νέα Δημοκρατία ότι τα βουλεύματα που εκδίδονται από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια δεν είναι κυβερνητικές αποφάσεις και καλόν θα είναι η ΝΔ να δηλώσει χωρίς περιστροφές αν συμφωνεί ή όχι με την προαναφερόμενη απόφαση".

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου