Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους από τις «Σερραίες Μανούλες» και το Μικέλ

Από τις πρώτες ώρες που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην Αττική η σκέψη για το Σύλλογο «Σερραίες Μανούλες»




... ήταν πως μπορεί να βοηθήσει και να ανακουφίσει τους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν. Ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα η έκκληση για αιμοδοσία σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής και της χώρας για τους τραυματίες, τότε αποφασίσθηκε πως το καλύτερο και πολυτιμότερο που μπορούσε να προσφέρει είναι αυτό που δεν αγοράζεται, ΑΙΜΑ.
Το Μικέλ Σερρών έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν εθελοντική αιμοδοσία –όπως ο σύλλογος «Σερραίες Μανούλες»- και έτσι θέλησαν από κοινού σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών να προσφέρουν αίμα στους πυρόπληκτους στην Κινέτα.
Σήμερα, σχεδόν ένα μήνα μετά την φονική πυρκαγιά η ανάγκη για αίμα όχι μόνο δεν έχει σταματήσει αλλά αυξάνεται καθημερινά.
Κάθε καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα στη χώρα μας είναι αυξημένες. Με 10 λεπτά από το χρόνο σας μπορείτε να σώσετε τη ζωή ενός συνανθρώπου.
Την Τρίτη 21 Αυγούστου από τις 10:00 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο φιλόξενο κατάστημα του ΜΙΚΕΛ Σερρών, θα πραγματοποιηθεί νέα αιμοδοσία, για να δώσετε 10 λεπτά από τον χρόνο σας χαρίζοντας ζωή!

infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου