Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Μεταφορά και µεταστέγαση του 12ου και 21ου Νηπιαγωγείου Σερρών λογω ακαταλληλότητας χώρου

Κι ενώ η σχολική χρονιά έχει ήδη αρχίσει, με απόφαση της ∆ηµοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Σερρών την οποία επικύρωσε το δημοτικό Συμβούλιο ...




... στην τελευταία του συνεδρίαση (19/9), αποφασίστηκε ομόφωνα η µεταφορά και µεταστέγαση του 12ου και 21ου Νηπιαγωγείου Σερρών,(Ραιδεστού 22, Κιουπλιά) ως προσωρινή λύση, στους ιδιόκτητους χώρους του 9ου – 34ου Νηπιαγωγείου ∆ήµου Σερρών (Βενιζέλου 137 κτίριο της ΔΕΥΑΣ).
Η απόφαση για την μεταφορά βασίστηκε μετά από την γνωμοδότηση  της Επιτροπής Καταλληλότητας και επιλογής χώρων (6/2018) , για την στέγαση σχολικών µονάδων, όπου έκρινε οµόφωνα ακατάλληλο τον χώρο για την στέγαση των 12ου και 21ου Νηπιαγωγείων του ∆ήµου Σερρών.
Επίσης η μεταφορά στον συγκεκριμένο χώρο αποφασίστηκε με βάσει το έγγραφο του ∆/ντού Α/θµιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών µε το οποίο καταθέτει πρόταση, για την στέγαση του12 ου – 21ου Νηπιαγωγείου του ∆ήµου Σερρών, ως πιο πρόσφορη προσωρινή λύση στις 2 κενές αίθουσες του 9ου Νηπιαγωγείου Σερρών (κτήριο ∆ΕΥΑΣ) .
Ελήφθη δε με δεδοµένο ότι … ήδη έχει αρχίσει η νέα σχολική και το συµβόλαιο εκµίσθωσης του ενός κτιρίου έληξε στις 19-09-2018 και του άλλου λήγει στις 30-10-2018.

Σ.Σ. Ενας καλύτερος προγραμματισμός δεν θα έβλαπτε, μια και η απόφαση της ακαταληλλότητας ήταν ήδη γνωστή από τον Ιούνιο.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου