Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Βαμβακόφυτο- «Οδικό έκτρωμα» ο τωρινός κόμβος που οδηγεί στην Εγνατία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Βαμβακοφύτου του δήμου Σιντικής, για την έλλειψη υποδομών διασύνδεσης με την Εγνατία οδό, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.




Οι συνεχείς αναβολές κατασκευής κόμβου εισόδου- εξόδου στην Εγνατία, προκάλεσαν την οργή όχι μόνο των κατοίκων, αλλά και της δημοτικής αρχής Σιντικής.
Ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, που ήταν παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, χαρακτήρισε απόλυτα δικαιολογημένη τη διαμαρτυρία των κατοίκων, προσθέτοντας πως ο δήμος για περισσότερα από 3 χρόνια λαμβάνει μόνο υποσχέσεις για την κατασκευή του κόμβου, χαρακτηρίζοντας ως «οδικό έκτρωμα» την επικρατούσα κατάσταση.
Σύμφωνα με τον κ. Δομουχτσίδη, μετά τα διαβήματα και τις διαμαρτυρίες, η Εγνατία Οδός Α.Ε. έστειλε έναν συνεργάτη της από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Το σημείο είναι καρμανιόλα και λογικό είναι το Βαμβακόφυτο να βρίσκεται σε αναβρασμό. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα.
Πώς θα λειτουργήσουν τα χωριά, οι επιχειρήσεις στη βιομηχανική περιοχή; Μόνο λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις,» δήλωσε ο δήμαρχος Σιντικής.

infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου