Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων αγροτών την Κυριακή- Ποιοι Σερραίοι θα συμμετέχουν

Τα… βέλη τους ακονίζουν οι αγρότες, προκειμένου να είναι έτοιμοι μετά τις γιορτές να περάσουν στην αντεπίθεση.



Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια της Λάρισας, πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να γίνει μία πρώτη συζήτηση για τις προθέσεις και τις διαθέσεις των αγροτών.
«Καλούμε όλο τον αγροτικό κόσμο να συμμετέχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση, για να συζητήσουμε τα προβλήματά μας και να λάβουμε μια κοινή απόφαση για το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Ζητάμε βιωσιμότητα, παρών και μέλλον στον αγροτικό τομέα.
Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε ζητώντας… ψίχουλα,» δήλωσε στο Infonews24 ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής από τη Βοιωτία Γιάννης Βάγκος, προσθέτοντας πως η κατάσταση είναι τραγική για τους αγρότες, οι περισσότεροι βρίσκονται σε οικονομική εξαθλίωση, οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και χρήματα δεν υπάρχουν.
Από το νομό Σερρών, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι αγροτοσυνδικαλιστές Στέργιος Λίτος και Γιάννης Τουρτούρας.

«Με την οικονομική λαίλαπα να έχει πλήξει όλες τις κοινωνικές ομάδες, καλούμε όλους τους αγρότες, αλλά και όλες τις επαγγελματικές τάξεις, να συσπειρωθούν μαζί μας και ο αγώνας μας να είναι ενιαίος και μαζικός.
Η χώρα ‘φλέγεται’, η αγροτική οικονομία είναι στα όρια της κατάρρευσης και η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ζει στον δικό του… κόσμο,» υπογράμμισε με δηλώσεις του στο Infonews24 ο κ. Στέργιος Λίτος.

Ζωή Χειμωνίδου
  infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου