Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Γιορτή παιδιού από τις "Σερραίες Μανούλες"

Στις 11 Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Τα παιδιά όλου του κόσμου, ανεξαρτήτου χρώματος γιορτάζουν! 




Ο σύλλογος "Σερραίες Μανούλες" γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα του παιδιού στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Η 7η γιορτή παιδιού περιλαμβάνει μια θεατρική παράσταση! Καλέσαμε  τη διεθνή ομάδα Hippo για να παρουσιάσει το έργο του Φώτη Δούσου "Οι περιπέτειες του Παβ".
Στο φουαγιέ θα υπάρχει φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση του συλλόγου. Φέτος τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στη δράση του συλλόγου "Αη- Βασιλίδες της προσφοράς". Για τρίτη χρονιά θα αγοραστούν τρόφιμα και παιχνίδια σε οικογένειες που έχουν παιδιά και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η τιμή πρόσκλησης είναι συμβολική 2 ευρώ.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 8/12/18 στις 18:00 στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στηρίζουν την εκδήλωση και μας επιτρέπουν να διοργανώσουμε την 7η γιορτή παιδιού καλύπτοντας μεγάλο μέρος των εξόδων της διοργάνωσης.
Χορηγοί: Σύλλογος Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών, ΘΕΡΜΗ Τηλεθέρμανση, Aggelina, Επίκεντρο, Bogart, Typographic, Speech Therapy, Το Ταβερνάκι, Εισαγωγές λευκών ειδών Γιαννακόπουλος Δαμιανός, Silver, Περγαμόντο, Glass Service Δαμιανίδης, χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Ε103 και Serrebrity.

Για επικοινωνία:
Χριστίνα Καρπάζη (αντιπρόεδρος ) τηλ:  6936847714

"Οι περιπέτειες του Παβ"
Λίγα λόγια για το έργο
Πρόκειται για ένα αισιόδοξο παραμύθι με ανατρεπτική πλοκή, καταιγιστική δράση, γρήγορους διαλόγους και πυκνότητα νοημάτων με θέμα την αυτογνωσία. Όσο καλύτερα γνωρίζει κανείς τον εαυτό του, μέσα από τις επιλογές που κάνει, τις επιθυμίες του αλλά και τις προτεραιότητές του, τόσο πιο εύκολα ξεπερνάει τα προβλήματα που συναντά.
Περίληψη έργου
Ο Παβ είναι ένας τζίτζικας που προέρχεται από οικογένεια μεγάλων τραγουδιστών, αλλά αυτός έχει κακή φωνή. Στις συναυλίες του το εξαγριωμένο κοινό του πετάει λαχανικά αντί να χειροκροτάει. Για να βελτιωθεί λοιπόν ο Παβ πάει στον δάσκαλο μουσικής Λυκάων. Εκείνος όμως δεν τον δέχεται αν δεν πληρωθεί πολύ ακριβά: ζητάει το χρυσό σπυρί που βρίσκεται μακριά στην Αφρική. Έτσι για τον Παβ αρχίζει μια μεγάλη περιπέτεια που τον οδηγεί σε συναντήσεις με τις γκρινιάρες χήνες, το λιοντάρι με τη σκωροφαγωμένη λεοντή, τις επαναστάτριες μύγες Τσε Τσε, τα σαρκοφάγα λουλούδια και φυσικά τα τρομερά τυφλά μυρμήγκια. Θα μπορέσει ο τζίτζικας να βρει το χρυσό σπυρί και να πληρώσει τον δάσκαλό του; Υπάρχει όντως χρυσό σπυρί;
Παίζουν: Βασίλης Βασιλείου, Ευτέρπη Μανιάτη, Κείμενο: Φώτης Δούσος, Σχεδιασμός δραστηριοτήτων εκπαιδευτικού δράματος: Hippo Theatre Group, Σκηνικά – Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα, Μάσκες: Μάρθα Φωκά, Κίνηση: Μίκα Στεφανάκη, Hippo Theatre Group, Σκηνοθεσία – Παραγωγή: Hippo Theatre Group (Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης)
Ηλικίες:        4-12
Διάρκεια:      60΄

 eproodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου