Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Συμβολικός αποκλεισμός της ΔΟΥ Σερρών από τα τρακτέρ-Αποφασισμένοι οι αγρότες για ν’ ανέβουν στον Προμαχώνα (φωτορεπορταζ)

Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της Εφορίας Σερρών (οδός Π.Γρηγορίου Ζ), προχώρησαν σήμερα Δευτέρα 11/2, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί οι αγρότες, 




...στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει.
Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της Εφορίας Σερρών (οδός Π.Γρηγορίου Ζ), προχώρησαν σήμερα Δευτέρα 11/2, λίγο μετά τις 11.00 το πρωϊ οι αγρότες, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει.



Περίπου 12 τρακτέρ του μπλόκου του Λευκώνα (60 περίπου τρακτερ βρίσκονται στην διασταύρωση για Σιδηρόκαστρο) μπλόκαραν την είσοδο της Εφορίας, ενώ αντιπροσωπεία από τους αγρότες με επικεφαλής τους κ.κ. Τουρτούρα και Λίτο ανέβηκαν τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Εφορίας κ. Αγγελέρης, ο οποίος και τους συνόδεψε μέχρι το γραφείο του, όπου του ανακοίνωσαν ότι προτίθενται να κάνουν συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ.




Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Τουρτούρας τόνισε χαρακτηριστικά:
 «Δεν μας αρέσουν οι γκαζόζες. Θέλουμε ουσιαστικό διάλογο με τα τέσσερα συναρμόδια υπουργεία. Πρέπει να σταματήσουν να πετάνε τη μπάλα από εδώ κι από εκεί.
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Αυτοί που με μεγάλη ευκολία ερχόταν στα μπλόκα τώρα τους βλέπουμε να χάνονται.

Αποφασισμένοι για Προμαχώνα

Κλείνοντας τις δηλώσεις είπε πως αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από την Κυβέρνηση οι Σερραίοι αγρότες είναι αποφασισμένοι να ανέβουν στον Προμαχώνα.



Η παρουσία της αστυνομίας

Διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας, η οποία δεν παρεμπόδισε την κινηση των τρακτερ μέσα στην πόλη. Μάλιστα η πρόσβαση στην εφορία έγινε μπαίνοντας κόντρα στον μονόδρομο της οδού Π.Γρηγορίου Ζ’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου