Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Προσφορά αγάπης από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών

Τρόφιμα μακράς τρόφιμα μακράς διάρκειας συγκέντρωσαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης των Σερρών και 


...σήμερα το πρωί τα παρέδωσαν στον πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Κώστα Καρπουχτσή προκειμένου να δοθούν τους ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. 
Οι μαθητές μαζί με τον εκπαιδευτικό τους Ανέστη Παπαδόπουλο βρέθηκαν στα γραφεία της ΚΕΔΗΣ και παρέδωσαν τα δέματα αγάπης για τους συμπολίτες μας που αυτές τις ημέρες και όχι μόνο μας θέλουν δίπλα τους. 
 
Ο κος Καρπουχτσής συνεχάρη τον εκπαιδευτικό και τους μαθητές γι αυτή την κίνηση τους  λέγοντας πως αυτή η πράξη πρέπει να παραδειγματίζει και εμάς τους μεγαλύτερους.  
Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ ανέφερε τα εξής: 
"Γέμισε το γραφείο χαμόγελα. Σήμερα μας επισκέφτηκε η ΣΤ’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Με μια πράξη αλτρουισμού και διάθεση προσφοράς, οι μαθητές έφεραν τρόφιμα για τους ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. Συγχαρητήρια στον δάσκαλο τους Ανέστη Παπαδόπουλο που εδώ και 4 χρόνια έχει ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, μαθαίνοντας στα παιδιά την έννοια της προσφοράς. Μια πράξη που πρέπει να παραδειγματίζει και εμάς τους μεγαλύτερους..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου