Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Τραγέλαφος ΟΑΣΘ: Έμεινε λεωφορείο στην Καρδία και επιβάτες πήγαν με τα πόδια στο σπίτι τους στον Τρίλοφο

Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες του ΟΑΣΘ – Χάλασε το λεωφορείο και τους «παράτησαν» μέσα στη νύχτα – Τι απαντάει ο ΟΑΣΘ.




  Μεγάλη ταλαιπωρία για επιβάτες του ΟΑΣΘ χθες το βράδυ στην γραμμή 88 του Τριλόφου. Όπως καταγγέλλει αναγνώστης της ThessNews, το προγραμματισμένο δρομολόγιο 88Α στις 22:40 από ΙΚΕΑ προς Καρδία, Τρίλοφο και πάλι ΙΚΕΑ χάλασε με αποτέλεσμα οι επιβάτες μαζί με τον οδηγό να περιμένουν μισή ώρα μήπως πάρει ξανά μπρος η μηχανή.
Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ο οδηγός πήρε τρεις φορές τηλέφωνο στο κέντρο για δει τι θα γίνει, με τον ΟΑΣΘ να απαντά ότι δεν θα στείλει εφεδρικό λεωφορείο και ότι θα στείλει αμάξι για να παραλάβει τον οδηγό γιατί είχε να εκτελέσει κι άλλο δρομολόγιο, αφήνοντας τον κόσμο να βρει μόνος του τρόπο να φύγει.
Κάποιους από τους επιβάτες ήρθαν δικοί τους άνθρωποι να τους πάρουν  αλλά κάποιοι δεν είχαν κάποιον να τους παραλάβει με αποτέλεσμα να γυρνάνε με τα πόδια από Καρδία για Τρίλοφο στις 23:40 το βράδυ.

Τι απαντάει ο ΟΑΣΘ
Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο γενικός διευθυντής του ΟΑΣΘ Σάββας Παναγιωτίδης η βλάβη στο συγκεκριμένο λεωφορείο σημειώθηκε στις 23:02 στο τέρμα της πλατείας  της Καρδίας. Έγινε κλήση στο κέντρο από τον οδηγό και σε λίγη ώρα έφτασε στο σημείο όχημα το οποίο παρέλαβε τον οδηγό του λεωφορείου προκειμένου να εκτελέσει το τελευταίο δρομολόγιο της συγκεκριμένης γραμμής από το ΙΚΕΑ, για να μην υπάρξει κενό.
Στο μεταξύ στο σημείο της βλάβης βρέθηκε υπηρεσιακός οδηγός ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτίδη, κατάφερε να βάλει μπρος τη μηχανή του λεωφορείου στις 23:37 και επέστρεψε στην αφετηρία στο ΙΚΕΑ. Δεν κρίθηκε αναγκαίο να συνεχίσει το δρομολόγιο της γραμμής καθώς ήδη είχε ξεκινήσει το επόμενο δρομολόγιο.
Έτσι σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτίδη η καθυστέρηση ήταν τάξεως των 37 λεπτών και όταν το χαλασμένο λεωφορείο πήρε μπρος οι επιβάτες είχαν φύγει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου