Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

«Λιονταρίσια» παγκόσμια διάκριση για Βαλαλά και Βακιρτζή!

Η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήρια της στους ταλαντούχους αθλητές του τμήματος τεχνικής κολύμβησης, 




...Βαλαλά Χρήστο και Βακιρτζή Ηλιάνα, για τη τεράστια επιτυχία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νεανίδων – εφήβων που ολοκληρώνεται σήμερα στην πόλη Σαρμ Ελ Σεΐχ της Αιγύπτου.
Ειδικότερα, οι δύο Σερραίοι αθλητές, οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επέδειξαν σπουδαίο αθλητικό σθένος, κατακτώντας την 3η θέση και αποσπώντας χάλκινα μετάλλια στους τελικούς των 50 μέτρων άπνοια, τιμώντας την χώρα μας, την πόλη των Σερρών και τον σύλλογο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού!
Οι επιδόσεις των δύο αθλητών μας, υπήρξαν εξαιρετικές καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι περιελάμβανε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα.
Οι επιτυχίες αυτές έρχονται ως αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που λαμβάνει χώρα στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού υπό την επίβλεψη του προπονητή του τμήματος κ. Κόκκινου Δημήτρη.
Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια τόσο τον ίδιο όσο φυσικά και τους γονείς των δύο αθλητών μας για τη σημαντική τους υποστήριξη στο δύσκολο έργο τους!
Σας ευχαριστούμε, Χρήστο και Ηλιάνα γιατί αποδείξατε ότι με την επιμονή, τη σκληρή δουλειά και τη στοχοπροσήλωση, καμία κορυφή δεν φαντάζει απλησίαστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου