Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Οριστική και αμετάκλητη απόρριψη από το Ελεγκτικό Συνέδριο της παρωδίας ευφυούς γεωργίας που είχε στήσει η συντεχνία ΟΣΔΕ

Έκλεισε οριστικά η πόρτα για το πρόγραμμα που είχε στηθεί, διεκδικώντας μάλιστα κρατική χρηματοδότηση 31 εκατομμύρια ευρώ, για τα λεγόμενα «μπαστουνάκια» του καιρού.




Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες του Agronews, το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν δέχθηκε ούτε τις επεξηγήσεις που προσκομίσθηκαν από τους διεκδικητές του «έργου» και αποφαίνεται έτσι επί της ουσίας ότι ο διαγωνισμός που είχε ανοίξει είναι φωτογραφικός, δεν εξυπηρετεί με κανένα τρόπο τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου παρά μόνο τις επιδιώξεις των διεκδικητών του «έργου» και επομένως θα πρέπει να ακυρωθεί οριστικά και αμετάκλητα.
Με την απόφαση αυτή καταρρέει ολοκληρωτικά ο μύθος που του ανίκητου» που προσπαθούσε να χτίσει η γνωστή συντεχνία του ΟΣΔΕ, χάνεται η προίκα με την οποία επιχειρούσε να στήσει καινούργιο μαγαζάκι για... αφελείς της αγροτικής παραγωγής, αποδυναμώνεται, αποκαλύπτεται το «άδειο πουκάμισο» και στην υπόθεση των αγροτικών συμβουλών και βγαίνει το «πασαπόρτι» για την απομάκρυνση της περιβόητης μηχανοπαρέας και από τον επίπλαστο ρόλο του «συντονιστή» στις δηλώσεις των αγροτών.
Οι παραπάνω εξελίξεις λύνουν, όπως είναι φυσικό τα χέρια της πολιτικής ηγεσίας να κινηθεί χωρίς δεσμεύσεις, δουλείες και προκαταλήψεις στη νέα εποχή γενικότερης ανασυγκρότησης της ελληνικής γεωργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου