Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Σιντική: Νέα αναβολή στο Δημοτικό Συμβούλιο-Παράταση της αγωνίας για τους γονείς (video)

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα και σε διάστημα μιας ημέρας ακυρώθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σιντικής λόγω έλλειψης απαρτίας.


Το μεσημέρι της Τρίτης 20 Ιουνίου δημοτικής σύμβουλοι της συμπολίτευσης και σύσσωμη η αντιπολίτευσης απουσίαζαν από τη συνεδρίαση.
Χθες το απόγευμα (Τετάρτη 21 Αυγούστου) όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, μαζί και ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης πλην του προέδρου του Ν.Π. ΠΡΟΝΟΙΑ & ΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ Θεόδωρου Λόκα δεν προσήλθαν στην αίθουσα, με πρόεδρο τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σάββα Σιδηρόπουλο να ανακοινώνει μετά από μισή ώρα την ακύρωση της συνεδρίασης.
Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καυτηρίασε το γεγονός ότι η δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση κάνοντας λόγο για εμπαιγμό και κοροϊδία προς το προεδρείο και προς τους δημότες.

«Λυπάμαι που αφήσατε τις δουλείες σας και ήρθατε ως εδώ για να συζητήσετε το θέμα μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους. Θα σταλεί μια νέα πρόσκληση για τα δύο αυτά τα θέματα. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, απόγευμα για να παρευρεθούν γονείς και κηδεμόνες των μαθητών» ανέφερε ο κύριος Σιδηρόπουλος.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετος στο κλείσιμο των παιδικών σταθμών σημειώνοντας τα εξής: «Εγώ καθαρά σας λέω ούτε από το στυλό κρύβομαι, ούτε από την καρφίτσα. Είμαι αντίθετος για το κλείσιμο των παιδικών σταθμών»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου