Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης: «Τα 38α Οικονόμεια στο νέο κολυμβητήριο»! (100 φώτος)

Με τη συμμετοχή περισσότερων από τετρακοσίων αθλητών και αθλητριών 17 συλλόγων της Βορείου Ελλάδος και της γειτονικής Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23/11... 




...οι κολυμβητικοί αγώνες «Οικονόμεια 2019» που διοργανώνει για 36η συνεχόμενη χρονιά το τμήμα κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκός προς τιμή του αείμνηστου Προέδρου του Γιώργου Οικονόμου.

Κατάμεστο το Κολυμβητήριο Σερρών

Οι αγώνες ήταν προαγωνιστικής κατηγορίας (9, 10, 11 και 12 ετών) διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία από τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης των Σερρών στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Ξεχωριστή η παρουσία στους αγώνες του Λεοντόκαρδου, σκόρπισε ενθουσιασμό στους εκατοντάδες θεατές και αγωνιζόμενους

Η προσέλευση του κόσμου και η συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών, αναδυκνύει για ακόμη μια φορά την αδήριτη ανάγκη της ολοκλήρωσης του Νέου Κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο της Ομόνοιας

Την πίστη του ότι σε δύο χρόνια τα 38α  «Οικονόμεια» θα πραγματοποιηθούν στο νέο κολυμβητήριο της πόλης των Σερρών στην περιοχή της ομόνοιας εξέφρασε και στον χαιρετισμό του προς στους συμμετέχοντες στους αγώνες ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ο οποίος είπε: «Αυτοί οι αγώνες είναι μια μεγάλη γιορτή του υγρού στίβου στον τόπο μας.


Το κολυμβητήριο είναι ασφυκτικά γεμάτο αλλά είναι ένα μικρό κολυμβητήριο. Πιστεύουμε ότι είναι από τις τελευταίες χρονιές που τα Οικονόμεια γίνονται σε αυτόν το χώρο και αυτό το λέω γιατί ήδη έχει δρομολογηθεί και με την επικαιροποίηση της μελέτης για το κολυμβητήριο το οποίο είναι ημιτελές στο Αθλητικό Πάρκο της Ομόνοιας. Είναι στοίχημα της νέας Δημοτικής Αρχής να ολοκληρωθεί η μελέτη για να προχωρήσει η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση (5.000.000€ από Δημόσιους Πόρους) και να γίνει επί τέλους το κολυμβητήριο που αξίζει στους Σερραίους πολίτες».

Ζήσης Γκράτζιος: «Το κολυμβητήριο που μας αξίζει»

Ο άνθρωπος που αποτελεί την «ψυχή» του τμήματος κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, ο έφορος Ζήσης Γκράτζιος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών στον δημοσιογράφο Βασίλη Αναστασιάδη:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να διοργανώνουμε αυτούς τους αγώνες. Βλέπουμε ότι παρόλο που δεν έχουμε εγκαταστάσεις οι σύλλογοι του εξωτερικού και της Βόρειας Ελλάδας μας τιμούν πάντα με την παρουσία τους. Είμαστε για τρίτη με τέταρτη χρονιά πρώτη επαρχιακή ομάδα στην κατηγορία όπεν κι όλα χωρίς εγκαταστάσεις. Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε 50άρα πισίνα κι όμως οι επιτυχίες έρχονται, στα τμήματα υποδομών είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, από εκεί και πέρα περιμένουμε από την Πολιτεία να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».



Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη, ο βουλευτής Σερρών με τον ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννης Δεσποτίδης, ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τάσος Παναγιώτου, οι πρώην πρόεδροι του ΜΓΣ Πανσερραϊκός  Βασίλης Χατζημιχαηλίδης και Γιώργος Σιδέρης.


Φωτορεπορτάζ από τους αγώνες στη σελίδα μας στο anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου