Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΕΠΙΚΥΡΗΞΕ οπαδό ΤΗΣ με 10.000 ευρω…



Στην Ελλάδα τους χαϊδεύουν και επί της ουσίας τους προφυλάσσουν οι ομάδες, στην Κύπρο η Ανόρθωση με μια πρωτοφανή απόφαση έδειξε έναν διαφορετικό δρόμο. Ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε ότι θα ανταμείψει με 10.000 ευρώ όποιον δώσει πληροφορίες για τον οπαδό που έριξε κροτίδα στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Αντώνη Γιωργαλλίδη.

Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή και η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 με το γκολ του Λεάντρο στο 45’. Στο λεπτό αυτό, μάλιστα, κάποιος οπαδός της Ανόρθωσης πέταξε κροτίδα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αντώνη Γιωργαλλίδη, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις όλων, ακόμα και των ανθρώπων της ίδιας της Ανόρθωσης,
 
Για το λόγο αυτό άλλωστε προχώρησε και στην πρωτότυπη κίνηση να επικηρύξει τον συγκεκριμένο οπαδό με 10.000 ευρώ. Αναλυτικά…. η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:
 
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου επικηρύττει το άτομο το οποίο στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, έριξε στο 45ο λεπτό κροτίδα προς την κατεύθυνση του τέρματος της Ομόνοιας.
 
Όποιος μπορεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που να οδηγεί στον εντοπισμό και στη σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου για προσαγωγή του ενώπιον δικαστηρίου, θα αμειφθεί με το ποσό των 10.000 ευρώ».

Πηγη: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου