Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πρόταση Παπανδρέου για πρόσωπα κοινής αποδοχής

       Ανοικτός σε κάθε χρήσιμη πρόταση δήλωσε ο πρωθυπουργός σε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό. Χαρακτήρισε το Μεσοπρόθεσμο ως σχέδιο που θα αλλάξει την Ελλάδα. Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιλεγούν πρόσωπα κοινής αποδοχής σε κρίσιμες θέσεις



        Τη συναίνεση των κομμάτων της αντιπολίτευσης ζήτησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, με διάγγελμά του στον ελληνικό λαό. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ανοικτός σε κάθε χρήσιμη πρόταση, που θα δώσει ώθηση στην επένδυση και την ανάπτυξη, αρκεί να μην ξεφεύγει από τον στόχο, που είναι το νοικοκύρεμα της χώρας.
         Τόνισε, ότι το σχέδιο της κυβέρνησης θα αλλάξει το πρόσωπο της Ελλάδας, καθώς περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς.
"Καλώ τις ηγεσίες των κομμάτων" να συνεργαστούν είπε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαν τα κόμματα να σχηματίσουν κοινές ομάδες εργασίας, αλλά και να επιλέξουν πρόσωπα κοινής αποδοχής σε κρίσιμες θέσεις.
"Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να υπερβούμε τα κομματικά τείχη" είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι με εθνική συνεννόηση μπορούμε να διαπραγματευτούμε κοιτώντας το καθήκον και το καλό της πατρίδας.
            Υποστήριξε ότι μέσω της συναίνεσης θα δείξουμε στους εταίρους μας ότι είμαστε σοβαροί, ενώ οι αποφάσεις θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και δεν θα εμποδιστούν από μικρά και μεγάλα συμφέροντα.
          Τόνισε ότι αν η χώρα πάει στη Σύνοδο Κορυφής στο τέλος Ιουνίου, με πρόγραμμα ευρύτερα αποδεκτό, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των δανειστών της.
       "Ξέρω πολύ καλά την αγωνία που περνούν τα ελληνικά νοικοκυριά. Ξέρω ότι θα βγούμε από την κρίση και μπορούμε να την κάνουμε ευκαιρία. Θα βγούμε όσο δουλεύουμε μαζί όλοι οι Έλληνες για το καλό της Ελλάδας" κατέληξε ο πρωθυπουργός.

   News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου