Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Βράζει το… αίμα τους!


Έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση ο Λάζλο Μπόλονι βλέποντας τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό (1-0).



Τα νέα «φυντάνια» του «Δικεφάλου» έδωσαν αρκετούς λόγους στον Ρουμάνο τεχνικό ώστε να τους έχει υπόψιν του εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Κυρίως ο 16χρονος μέσος, Κώστας Παναγιωτούδης, από ενέργεια του οποίου ξεκίνησε η φάση του πέναλτι με το οποίο ο Λίνο σκόραρε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Τροφοδότησε με κάθετη τον Ρομπέρ, αυτός ανατράπηκε από τον Τριανταφύλλου μέσα από την περιοχή, ο Τοπούζης, ο οποίος διηύθυνε το ματς υπέδειξε την παράβαση και ο Βραζιλιάνος μπακ την αξιοποίησε.

«Ήταν ένα καλά φιλικό για την ομάδα μου, συνεχίζουμε τη δουλειά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι θετικό. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα», σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ. «Απλά πήρα κάποιες απαντήσεις», σχολίασε... μετρημένα για την εμφάνιση των μικρών.

Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας (82' Κουτζαβασίλης), Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (76' Κονέ), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Ορφανός (80' Μουσικάκης), Περπερίδης (73' Γκουέι), Τσαούσης (82' Κυριακίδης), Βουτσιάς (55' Σοάρες), Στεφανίδης (73' Βρούτσινα), Παντελιάδης.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46΄Γλύκος), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς (70' Ιντζίδης), Μπαλάφας, Λίνο (46΄Έτο), Αρίας (46΄ Πόποβιτς), Τσουκαλάς (70' Τσανδάρης), Ρομπέρ (70' Πέλκας), Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Γκαρσία.

Κλείνει Σπαντάτσιο

Σε αναμονή του… ΟΚ της FIFA βρίσκονται στον ΠΑΟΚ πριν επικυρώσουν τη συμφωνία με τον Ζουλιάνο Σπαντάτσιο. Ουσιαστικά αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως είναι ελεύθερος -όπως υποστηρίζει- έχοντας έτσι δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις του «Δικεφάλου».

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο, όταν αποχώρησε από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, δεν έχει κανονική προετοιμασία στα… πόδια του κι έτσι μοιάζει λογικό να χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στo επιθυμητό επίπεδο. Το ακριβές διάστημα θα φανεί από τα εργομετρικά τεστ.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου